Replici savuroase între politicienii nemțeni: „Iohannis, pompier atomic!”; „Ba piroman!”

Emisiunea moderată de Cozmin Gușă la Piatra Neamț (România 2019, la Realitatea TV) aflată acum în primă desfășurare a încins spiritele în platoul de la Piatra Neamț în care sunt invitați politicieni din acest județ.

Unul din schimburile savuroase de replici l-a avut drept subiect pe Președintele Klaus Iohannis. După un laudatio aplicat realizat de deputatul PNL Laurențiu Leoreanu care a punctat meritele actualului președinte, în platou a țâănit concluzia „Iohannis, pompier atomic”.
Urmând la microfon, Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc (asumat politic de PSD Neamț) a avut un fretur de forță cu replica „ba piroman”, argumentând cu situații în care Klaus Iohannis ar fi inflamat scena politică.
A urmat la microfon deputatul USR Iulian Bulai care a anunțat că la alegerile precedente a votat cu Iohannis dar că un politician trebuie să fie suma spuselor sale dar că actualul președinte este „suma tăcerilor sale”.

Deputatul liberal a reacționat furtunos la ambele replici acide la adresa lui Iohannis, dar moderatorii i-au cerut să nu mai vorbeasca peste rând.

În platou mai sunt Bogdan Gavrilescu (PMP) și Liviu Harbuz (Pro România).

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “Replici savuroase între politicienii nemțeni: „Iohannis, pompier atomic!”; „Ba piroman!”

  1. Pai, Leoreanu s-a lansat in politica la PSD!oricum, asemenea adunatura e greu de suportat.Singurul mai normal din toata emisiunea a fost Harbuz…

Lasă un răspuns