Replici între un fost Ministru şi Primarul de Piatra Neamţ! Chitic: „Să nu vă rătăciţi prin Piatra Neamţ!”

O postare a fostului ministru Cristian Petrescu (candidat PMP Neamţ) despre standul municipiului Piatra Neamţ de la Târgu de Turism a reuşit să-l înfurie pe primarul Chitic, astfel că s-a ajuns la un „tenis” de toată frumuseţea.

„Daca primarul PNL din Piatra Neamt nu a reusit sa populeze standul de la Targul de Turism de la Bucuresti, am promovat eu frumusetile orasului si de ce merita sa vizitezi Neamtul”, a spus ieri pe facebook Petrescu, postând şi două fotografii în care nu se vedea nicio gazdă în respectivul stand, cu excepţia lui.

Respectiva postare l-a enervat atât de tare pe Dragoş Chitic, încât aseară, după ora 22, primarul a reacţionat cu un comentariu agresiv şi miştocăresc: „Va astept la Primarie pentru o harta sa nu va rataciti prin Piatra Neamt. Ati ratat o buna ocazie de a nu fi penibil in campania electorala.Daca nu stiti unde este Primaria sunati un coleg de la partid.”.

image-2Petrescu nu i-a rămas dator. Replica acestuia nu a fost agresivă ci relaxată şi aplicată, provocându-l pe Chitic la o dezbatere televizată pe subiectul turismului: „Haha, va multumesc pentru invitatie, dle primar. Ce bine ar fi daca v-ati folosi resursele de care dati dovada pentru promovarea orasului, nu pentru replici acide la adresa unui adversar politic. Harta am, primaria stiu unde este, sunt mai informat si mai dornic de a le arata turistilor frumusetile Neamtului decat autoritatea publica, dupa cum se vede in pozele respective.
Va invit la o dezbatere, la oricare dintre televiziunile locale, legata de ce se poate face pentru dezvoltarea si promovarea turismului din judet si din oras. As aprecia un raspuns, indiferent care este el. Multumesc, toate cele bune!”.

Deşi au trecut vreo 4 ore de la replica lui ex-ministrului Petrescu, primarul Chitic nu a mai răspuns. În schimb a apărut o altă replică a unui alt internaut: „D.le Chitic, nu prea sunteti gazdă bună, sau vă este frică? Ospitalitatea este un atribut al românilor, dvs sunteti sas?”

Culmea în tot acest dialog care a plecat de la criteriul naşterii sau buletinului din buzunar (că la asta face referire Dragoş Chitic) este faptul că primarul face parte din echipa PNL vizată, de mai bine de un an, de atacuri similare din partea PSD. Drept e că, spre deosebire replicile mai vechi ale unor social-democraţi, Chitic nu i-a spus încă lui Petrescu „Veneticule!”.

D.V.

cop-chitic-petrescu

 

Comentarii Facebook

One thought on “Replici între un fost Ministru şi Primarul de Piatra Neamţ! Chitic: „Să nu vă rătăciţi prin Piatra Neamţ!”

  1. Cei doi papagali au dreptate:in definitiv, de ce nu s-ar face si turismul in Piatra doar pe facebook?!

Lasă un răspuns