Replici după ce a parcat ca… în poză: „Cine nu are loc de mine să stea mai înghesuiţi”, „Mă doare la 3 m în spate de toţi păduchii”

Dacă ai maşină-tractor, eşti pe o străduţă îngustă, nu ai loc de parcare şi nu vrei să-ţi oboseşti picioarele, o propteşti… ca în poza alăturată.

Pentru cei care nu au recunoscut locul, este vorba de „ulicioara” dintre Biblioteca Judeţeană şi Barul Apollo din Piatra Neamţ care apoi trece prin spatele Bibliotecii, lateral de Casa de Cultură şi ajunge la gangul de lângă Tribunal (clădirea Aleho). Să dai înapoi dacădrumul e blocat e un adevărat examen de măiestrie, mai ales dacă sunt alte maşini parcate în spate, ieşirea în astfel de situaţii fiind una extrem de … razantă.

Fotografia a fost postată pe Grupul facebook „Ai postat ca un bou, Piatra-Neamţ” de către un tânăr şi imediat câteva facebook-iste au tăguit-o pe cea căreia i-ar aparţine maşina. A urmat o mini-dezbatere în care a intervenit şi şoferiţa cu pricina care, după ce a explicat cum e cu examenul de BAC şi cu „alte facultăţi”, a oferit câteva replici de neuitat:

Roxana Rosescu Andrei Asaftei mama ce tare ești tu, eu probabil am plătit pt tot și pt bac și pt facultăți , vezi ca prostul moare de grija altuia
Roxana Rosescu Și cum spuneam , cine nu are loc de mine sa stea mai înghesuiți
Roxana Rosescu O vaca care nu știe sa conducă nu are loc
Roxana Rosescu Știi ce , parchez exact unde am eu chef pt ca pot, iar dacă un jeep a trecut in timp ce parcam, aveau și alții loc, in rest mi se rupe de toată lumea
Roxana Rosescu In rest mersi pt reclama, da fac ce vreau, când vreau și cum vreau și ma doare la 3 metri in spate de toți păduchii.

Ca să nu fie discuţii cu „scoatere din context”, oferim mai jos toată dezbaterea în care şoferiţa a intervenit cu replicile de mai sus:

După cum scrie chiar ea pe propriul profil de facebook, şoferiţa respectivă este absolventă de Psihologie (A studiat Psihologie la Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei Iasi) şi se ocupă cu mai multe afaceri (Owner la Caffe CasablancaManager la SC KOOGANS CAFFE SRL şi Manager la Kanuga)

D.V.

Comentarii Facebook

8 thoughts on “Replici după ce a parcat ca… în poză: „Cine nu are loc de mine să stea mai înghesuiţi”, „Mă doare la 3 m în spate de toţi păduchii”

 1. Dacă toți sclavii din partide beau cafeaua la mizeria ei de fosta pușcărie comunista…are același comportament. Da nu-i tarziu sa probeze și ea beciul unde acum își bea cafeaua și în care a fost bătută flora intelectualitatii

 2. Mumia lui Tutankamon se da mare ginditoare in stilul ei caracteristic de analfabeta si manelista.

  Parazita parazitilor din Piatra Neamt care traieste din banii lui taticu ne povesteste ea ce a platit….de risu curului.

  Creierul ei si asa foarte mic a fost afectat grav de sedintele de radiatii de la solar care in combinatie cu botoxul au produs o reactie in lant rezultind in decesul ultimului neuron pe care il mai avea.

  Si noi care credeam ca am scapat….. insa,surpriza…si-a implantat unul din banii lui taticu….ne-a tras-o din nou…hahahahahahahahaah

  PS

  Noua cine ne plateste sedintele la psiholog dupa ce ne oripilam cind o vedem?

 3. Ugandeza respectiva? Pare putin cam analfabeta….”cine nu are loc de mine sa stea mai înghesuiți”? Tare fata….asta e manager cum sunt eu cercetator la NASA. Daca nu ar cunoaste-o tot orasul…as mai zice.

 4. vezi cum considera aceasta pitipoanca pe toti cei din jurul ei???Oare asa se invata la Psihologie sau nici nu stie undei sediul?Rusine!

 5. acum inteleg de ce baladorul nu colecteaza rahatul si il arunca direct in bistrita.lalele si isabele cacacioase.

Lasă un răspuns