Replică SELFIE-VIDEO de la Prefectură pe subiectul oamenilor care îngheață la Pașapoarte

Prefectura Neamț a reacționat la informațiile și fotografiile din presa din Neamț (inclusiv din Vestea) pe subiectul cetățenilor care dimineață, DUPĂ ORA 8,30, stăteau în frig, pe un ger de sub minus 10 grade, la Serviciul Pașapoarte.

Dovedind încă o dată atașamentul de valorile de tip „feisbucăreală”, Prefectura nu a remis vreun comunicat de presă în care să-și expună punctul de vedere ci, după modelul fetelor educate care își fac live-uri dansând pe mese, un angajat al Prefecturii a fost trimis la fața locului să… facă un LIVE. Pare incredibil dar așa a ales Prefectura Neamț să comunice pe subiect: cu un live de la fața locului făcut pe facebook de Adrian Niță, purtătorul de cuvânt al instituției.

Două minute și 27 de secunde (2.27), nemtenii l-au putut auzi dar mai ales l-au putut vedea pe Niță, cam crispat de frig, scoțând aburi pe gură în timp ce vorbea și explica cum că situația stă altfel decât a fost prezentată de presă. Niță spune la un moment dat că infirmă, apoi se corectează și zice că nu infirmă ce a apărut în presă, incoerența putâtnd fi ușor scuzată din cauza frigului.

Postăm mai jos acest interesant SELFIE-VIDEO-REPLICĂ de la Prefectură (postat, inițial, pe pagina de dacebook a instituției), ba vă și sfătuim să dați click și să mergeți la sursa inițială unde puteți vedea și ce comentează cetățenii la acest tip de răspuns.
Ce nu a explicat Prefectura? de ce oamenii sunt ținuți afară, în ger, după ora 8.30, când începe programul cu publicul. Reamintim că fotografiile publicate deja in Vestea au fost realizate de la ora 8.40 la ora 8.50 iar daca unii insistă, poate vom publica si EXIF-urile.

D.V.
Sursa Video –  Facebook, Institutia Prefectului Judetul Neamt

Nota Bene – în coperta bde mai jos se poate observa că ușa este deschisă. deci începuse programul cu publicul iar oamenii erau ținuți înm continuare afară, în ger, la minus 10 grade (ora 8.49, conform EXIF)

2 thoughts on “Replică SELFIE-VIDEO de la Prefectură pe subiectul oamenilor care îngheață la Pașapoarte

  1. Uff, aveam emotii ca va fi iarasi un live cu lautari. Macar personajul vorbeste liber, nu ca sefa lui care-si scrie mesajele pe cartoane, in spatele camerei, pentru a le citi corect, starnind amuzamentul celor obligati sa faca figuratie in episoadele de desene animate.

  2. Cozile se fac din cauza nefunctionarii sistemului de programare online si a organizarii necorespunzatoare.Desi sunt mai mult de 15 angajati, exista doar doua ghisee de preluare a documentelor si nici alea nu functioneaza full-time!Acestea sunt problemele, plus spatiul neadecvat!Era mult mai bine in spatiul de la mall!

Lasă un răspuns