Replica PSD Piatra Neamț pentru Marcoci care a spus că vrea funcția lui Arsene: „Traseu politic atât de confuz doctrinar!”

Declarațiile lui Vlad Marcocipublicate în premieră de Vestea – au stârnit firește atenția actorilor politici din Neamț mai ales că, urmare a măsurilor de relaxare anunțate, de la începutul lunii iunie, partidele reintră în pre-campanie electorală. Evident că cea mai mare agitație este în PSD Neamț.

O primă reacție oficială vine de la organizația PSD Piatra Neamț, condusă de președinte Florentina Moise. O publicăm mai jos, integral:

COMUNICAT DE PRESA
Aflu din presa locală că domnul Vlad Marcoci ar fi interesat să preia conducerea organizației județene a PSD și să devină candidatul nostru la președinția Consiliului Județean.
Sunt câteva lucruri pe care țin să le precizez, în calitate de președinte al organizației PSD Piatra Neamț:
Dl. Vlad Marcoci nu este membru PSD. Adeziunile sunt validate de Biroul Executiv al fiecărei organizații în parte, lucru care, cu certitudine, la PSD Piatra Neamț nu s-a întâmplat în cazul său. El a avut perioade în care a activat la PSD, așa cum a făcut-o și la alte trei partide. Ar putea candida în egală măsură și de la PNL, întrucât ani buni a fost liberal…
A face parte dintr-o echipă presupune implicare constantă. Faptul că Vlad Marcoci a beneficiat de suportul PSD și a deținut funcții importante în stat ar fi trebuit să îl determine la un parteneriat solid cu colegii, la participare activă la viața de partid și, nu în ultimul rând, la fair play. După câte vedem, nu este cazul!
Dl. președinte Ionel Arsene a făcut din PSD Neamț una dintre cele mai puternice organizații din țară. Iar activitatea sa la Consiliul Județean Neamț este de notorietate: niciodată în istoria acestui județ nu au intrat atâtea fonduri și nu s-au făcut atâtea investiții ca în timpul mandatului său. Este unul dintre cei mai activi politicieni români și am convingerea că niciun coleg nu își dorește alt președinte sau alt candidat la Consiliul Județean.
Susținem oricând competiția internă. Dar nu oricine ne poate reprezenta la acest nivel! În niciun caz cineva care are în CV un traseu politic atât de confuz doctrinar.

Președinte PSD PIATRA NEAMȚ,
MOISE FLORENTINA

 

Vom reveni.

Daniel VINCA

Comentarii Facebook

One thought on “Replica PSD Piatra Neamț pentru Marcoci care a spus că vrea funcția lui Arsene: „Traseu politic atât de confuz doctrinar!”

  1. Personaje fara caracter si de o parte si de alta.Noi am duceo mult mai bine daca personajele compromise politic ar face pasul in spate.Poate prealuminata de la P.Neamt facea mai bine daca se abtinea la comentarii.O biata educatoare de la D-va Rosie a ajuns mare inteleapta.

Lasă un răspuns