Replică devastatoare a lui Bulai pentru Gavrilescu: „Noi nu avem organizații? USR a câștigat la Piatra Neamț unde sunteți viceprimar!”


Replici acide în emisiunea de aseară România 2019 de la Piatra Neamț și, la un moment dat, un atac al lui Bogdan Gavrilescu (PMP) a declanșat un răspuns devastator al USR-istului Iulian Bulai.
La motivele de non-laudatio pentru candidatul USR la Cotroceni, Dan Barna, Gavrilescu (președinte PMP Neamț și viceprimar Piatra Neamț) a invocat lipsa de infrastructură politică-organizatorică a USR în teritoriu. Pe fază, Bulai i-a amintit reprezentantului popular că alegerile parlamentare din Piatra Neamț au fost câștigate de USR (PMP s-a clasat pe locul 4, cu mai puțin de jumătate din voturile obținute de USR).
Mai mult, încercând să pluseze și întrebând dacă USR are sediu în Neamț, Gavrilescu a primit un alt răspuns dezarmant, Bulai răspunzând pozitiv și amintind că are chiar el și un cabinet parlamentar în Mallul Forum Center (care aparține Primăriei și este administrat de o firmă a CL).

Mai jos, stenograma discuției pe acest subiect…


Cosmin Gușă – Hai să lăsăm pe Paleologu, că vă tai de la partea de laudatio. Pentru ce nu vă place vouă Dan Barna?

Bogdan Gavrilescu – Pentru că Dan Barna nu a reușit niciodată să se așeze niciodată la o masă a discuțiilor, a negocierilor și ceea ce își dorește PMP este unirea dreptei (…). De ce nu au reușit să construiască organizații în toate județele și localitățile, în toată România? Pentru că ei (NR – cei de la USR) ei văd de acolo din centru, din București și nu se mai uită, nu apleacă ochii spre județe și zone ale României unde sunt probleme și nu au acele influențe prin facebook, prin alte variante pe care le aplică USR-ul.

Iulian Bulai – Legat de replica amuzantă a colegului de la PMP că nu suntem prezenți în țară. Stimate coleg, în municipiul unde dumneavoastră sunteți viceprimar, noi am câștigat, cu oameni pe teren. Despre ce vorbim?
Suntem prezenți în toată țara, suntem prezenți în Neamț, am cîștigat în 3 UAT-uri. Dumneavoastră?

Bogdan Gavrilescu – Aveți sediu în județul Neamț, în Piatra Neamț?…

Iulian Bulai – Da. Am cabinetul meu la Center Forum și vă aștept acolo. Eu v-am spus că suntem prezenți și că am câștigat.

Iar rezultatele de la alegerile europarlamentare din Piatra Neamț au fost următoarele:

Alianța 2020 USR PLUS: 10.114 voturi – 23,76 %;
Partidul Național Liberal – PNL: 9.640 – 22,65 %;
Partidul Social Democrat – PSD: 8.649 – 20,32 %;
Partidul Mișcarea Populară – PMP: 3.895 – 9,15 %;

Replicile respective pot fi vazute in format VIDEO AICI!

V.N.

 

2 thoughts on “Replică devastatoare a lui Bulai pentru Gavrilescu: „Noi nu avem organizații? USR a câștigat la Piatra Neamț unde sunteți viceprimar!”

  1. Gvrilescu patru clase care nu stie sa lege 4 cuvinte si pentru care tabla inmultirii este inca un mister s-a gasit el sa vorbeasca impotriva celor de la USR….jalnic..

    Gavrilescule,daca as fi in locul tau mi-as face griji sa nu fiu arestat noaptea din pat datorita sifonarii banilor publici cu adapostul de ciini si alte ”afaceri”prin care sunt delapidati banii acestui oras impreuna cu hotii din PNL.

    Aviz analfabetilor fara meserie din PNL care nu au facut nimic in acest oras decit sa-l fure.

    Zilele va sunt numarate in Piatra Neamt.

    Sa speram ca acesti analfabeti vor ajunge colegi cu Chitic de celula acolo unde le este locul.

  2. Culmea e ca amandoi au dreptate!Pe de alta parte, este evident ca nu ne asteapta nimic bun nici de la „drepta” politica…

Lasă un răspuns