Replică de PIȚIPONC, de la Tudose (PSD) pentru Bulai (USR)

Deputatul Iulian Bulai (USR) a avut surpriza să primească o replică „de cârciumă” de la un lider PSD, vicepreședintele Mihai Tudose, în direct în timpul unei emisiuni tv.
„Daca vrei glume proaste, uita-te in oglinda!” i-a spus Tudose lui Bulai, folosind o replică de duzină, utilizată mai ales atunci când se face referire la aspectul neplăcut al cuiva.
Nu e prima dată când Bulai este ținta unor astfel de replici, nu demult el fiind numit „Harry Potter” de către un moderator/invitat apropiat de PSD.

Vestea nu l-a menajat pe deputatul Bulai atunci când a fost cazul unor declarații nefericite sau controversate dar, așa cum am spus și altădată, nu putem să nu remarcăm derapajele de limbaj ale unor politicieni care își maschează golurile de educație sau reacție prin astfel de replici primitive.

Mai jos, transcriptul acestui episod din emisiunea de la Antena 3, realizat de către știripesurse.ro:

<Vicepreședintele PSD Mihai Tudose, secretarul de stat Cătălin Boboc (PNL) și deputatul Iulian Bulai (USR) au avut, joi, la Antena 3, un schimb dur de replici.

Într-o discuție despre o alianță cu PSD, Boboc a spus că PNL nu vrea să mai discute despre vinovății legate de starea sistemului sanitar pentru că toate partidele care au fost la conducere sunt de vină.

Tudose s-a enervat: „Băi, ghici ce? Vinovatii sunt la voi, de aia nu-i cautati. Chiar nu va e rusine sa iesiti pe strada?”.

Social-democratul a spus ca nu din vina PSD nu e oxigen in spitale, nu din vina PSD nu s-au cumparat medicamente anti-COVID si nu PSD anunta in vara ca pandemia a fost invinsa.

„Eu zic ca e momentul sa cautam solutii. Daca vreti sa faceti galagie, asta nu rezolva problema”, i-a replicat liberalul. „Noi stim ca dvs sunteti perfecti”, a continuat Boboc, ironic, către Tudose.

Iulian Bulai (USR) a spus ca sa auda PSD vorbind de reforme este „o glumă bună”. „Daca vrei glume bune, bine. Daca vrei glume proaste, uita-te in oglinda”, i-a raspuns Tudose>.

D.V.

3 thoughts on “Replică de PIȚIPONC, de la Tudose (PSD) pentru Bulai (USR)

 1. PSD/PDL-partidele care au creat statul securisto mafiot ale caror slugi sunt in prezent si slugaresc bine pentru a nu fi bagati la puscarie de”integri”ce sunt.

  PSD/PNL au indatorat tara asta degeaba pe GENERATII,toti banii ajungand la stapanii lor din statul securisto mafiot fiind cheltuiti pe salarii aberante,pensii speciale si de serviciu halucinante.

  Avand in vedere ca PNL a fost preluat de PDL si IERI s-a aliat cu fratii lor de dosare ascunse prin sertarele securistilor ale caror slugi sunt adica PSD putem spune ca orice reforma in aceasta tara privind statul securisto mafiot s-a incheiat.

  Datorita PSD si PNL tranzitia spre statul fanariot securist s-a incheiat.

  ROMANIA a redevenit un stat fanarioto securist.Noi,toti cetatenii din aceasta tara vom munci ca sa platim privilegiile acestei caste fanariote de securisti care conduc aceasta tara de facto.

  Cand nu ai argumente de prost ce esti nu-ti mai ramane decat sa jignesti.Asta e trompeta sluga la securisti,Tudose.

 2. Tudose este exemplul cel mai bun al politicianului „democrat”: grobian, mediocru, umor de mahala, fara viziune. Cand i-a numit Dragnea prim-ministri pe cei trei crai din intunericul politicii romanesti nu i-a numit pt inteligenta. Avea nevoie de cozi de topor.

Lasă un răspuns