Replică acidă de la foştii colegi din PMP: „Tu întotdeauna ai fost în PSD, acum ai şi carnet roşu!”

Reproşurile aduse de Elena Didilă (ex.PMP, actualmente PSD) foştilor colegi din Mişcarea Populară nu au rămas fără ecou. Foştii colegi de partid îi bat obrazul subliniind că nu e fair-play o asemenea atitudine dar şi omeni simpli de pe margine (chiar non-fani PMP şi Băsescu) consideră un astfel de comportament lipsit de etică.

<<Draga mea Elena, cu același respect și părere de rău pe care ni le împărtășești și tu nouă, în calitate de responsabil pe comunicare, am un mesaj să-ți transmit, din partea PMP Neamț : „Tu dintodeauna ai fost la PSD, dar nu aveai adeziune. Acum ti-ai văzut visul împlinit.”>> – acesta este un comentariu postat pe facebook de Raluca Chertic, de la PMP, parere exprimată pe fond la fel, dar cu alte cuvinte („acum ai carnet roşu”, de alti PMP-isti pe alte grupuri de pe net).

Tot Chertic a mai transmis un avertisment: <<Foarte urat ce faci! Etic ar fi cel putin sa te abtii de la anumite replici/comentarii! Ai fost alaturi de noi, te poti retrage fara mesaje subliminale…Elena draga! De cate ori ti-ai dat demisia si ai revenit la Pmp…eu nu te-am inteles…>>.

Reamintim că, în urmă cu câteva zile, Elena Didilă (care nu oboseşte să tot spună că nu se consideră om politic deşi a candidat pe listele PMP la alegerile locale şi parlamentare iar mai nou s-a înscris în PSD) a făcut câteva critici la adresa foştilor colegi (<<Atac devastator la foştii colegi din PMP Neamţ! „Amatori care buimăceau în speranţa unui job!”>>).

Nu doar cei din PMP au rămas sideraţi de gestul respectiv, ci şi oameni din afara partidului sau chiar a politicii:

Sava Mihai Cine e Didila?
Elena Murarescu Si asa amatoare cum esti si dumneata vrei totusi sa faci politica,sa tratezi destinele viitorului sau doar cauti ca Udrea unul ca Basescu sa-ti transforme experienta,pe care inteled ca nu o ai,intr-una constructiva?Eu cred ca daca taceai,filozof ramaneai.Ai parasit barca care se scufunda,ok,nu mai arunca cu pietre in ea.Atentie,e o chestiune de principiu,eu personal nu-l agreez pe Basescu,ba dimpotriva.Daca ai avut motive intemeiate,spune-le deschis.Si totusi,PMP are doctrina de dreapta,pleci pe stanga?Halal viziune si caracter.
Angelica Tabacaru Toți traseistii sunt oameni de nimic!Dupa ce ai jignit,ai scuipat,cum mai poți pupa obrazul terfelit!?
Popescu Vasile Calcă pe urmele Lilianei Mincă. Ion I.C. Brătianu: „Politica e ceva grav, grav de tot. Ai în mâna ta viaţa şi viitorul ţării tale.”

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “Replică acidă de la foştii colegi din PMP: „Tu întotdeauna ai fost în PSD, acum ai şi carnet roşu!”

Lasă un răspuns