Reparații la… cele mai bune trotuare din Piatra Neamț! Pe strada Eminescu, sub balconul lui Harbuz! În restul orașului, sunt praf!

Reparații pline de zel la trotuarele de pe Bulevardul Mihai Eminescu, considerate a fi printre cele mai ok din oraș (la fel ca altele din centru) în timp ce alte trotuare din Piatra Neamț arată catastrofal.

Imaginile din acest articol sunt realizate mai devreme și se vede cu cât zel lucrau oaenii de la Publiserv (chiar lucrau) pe trotuarul de pe stânga al bulevardului (cum privești dinspre Muzeul de Istorie spre Hotelul Ceahlău), de la intersecția cu str. Paharnicului spre CEC-Altex).

Coincidență, muncitorii cu veste de șantier lucrau acum o oră, „chiar sub balconul lui Harbuz”, după cum a remarcat un cititor Vestea care nu s-a arătat prea bucuros de această situație. „Avem trotuare efectiv sparte prin cartiere, chiar și prin Centru. Uitați-vă ce e de la Petrodava la Pescarul. Sau ce bătaie de joc e în aceeași zonă, pe trotuarul celălalt, de la Ovidius la Școala 4. Eu am avut o clipă impresia că parcă vine Ceaușescu pe Bulevardul Chimiei, că nu pot să-mi explic astfel risipa asta și această basculare a priorităților. E și un nene de la Urban, care dă cu motocositoare tot la stradă, unde iarba e scurtă, de 10 centimetri în timp ce în spatele blocului sunt bălării de un metru…”, spune același cetățean.

Despre nenorocirea de pe trotuarul Ovidius-Școala 4 au realizat un material VIDEO colegii de la Mesagerul de Neamț (vezi AICI).

Solicitat să comenteze situația cu repararea trotuarelor (bune!) din fața blocului în care locuiește, Liviu Harbuz nu a dorit să facă asta, spunând doar că nu are nicio legătură cu stabilirea priorităților în lucrările/reparațiile stabilite de administrația Carabelea.

Interesant este că Vestea a anticipat că anumite lucrări de asfaltare/reparare sunt abandonate de Publiserv, la ordinul directorului interimar Valentin Savin care a dictat relocarea oamenenilor la reparat trotuarele din Centru. Cert este că informația ajunsă la Vestea nu lega cauzalitatea de numele lui Harbuz ci de un moment festivist care ar urma să aibă loc în centru, o paradă a militarilor retrași din Afganistan.

D.V.

Lasă un răspuns