“Regret că l-am sprijinit pe Culiţă Tărâţă să ajungă preşedinte la Consiliul Judeţean”

apel2

Liderul PNŢCD Neamţ, Cristian Tomuleţ regretă acum că a pus umărul la campania electorală în urma căreia, la alegerile locale din 2012, Culiţă Tărâţă a obţinut funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ.

Tomuleţ îi reproşează lui Culiţă Tărâţă modul arbitrar şi nedemocratic în care conduce şedinţele de CJ şi că reacţionează cu o violenţă verbală care intră în contradicţie cu bunele practici din administraţie şi politică atunci când un consilier judeţean „îşi permite” să aibă puncte de vedere care nu convin şefului instituţiei judeţene.

Alesul PNTCD a dat şi exemplul votului solicitat pentru un caiet de sarcini pentru o licitaţie, în condiţiile în care Executivul a refuzat cu obstinaţie să pună la dispoziţie informaţiile adiacente care să permită aleşilor să voteze în deplină cunoştinţă de cauză.

Toate aceste „trăiri” ale consilierului PNTCD au fost expuse în cadrul emisiunii VESTEA ALERT de la TELE M Neamţ. La finalul emisiunii, întrebat dacă regretă sprijinul acordat în campania din 2012 lui Culiţă Tărâţă pentru accederea pe funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, fostul co-preşedinte APEL a răspuns ferm: „Regret. Regret, sigur!”.

Daniel VINCA

One thought on ““Regret că l-am sprijinit pe Culiţă Tărâţă să ajungă preşedinte la Consiliul Judeţean”

  1. Si eu regret ca i-am facut campanie acestui personaj sumbru, Culita Tarata! Am vrut A.P.E.L., sa ne fie de bine! Ne meritam soarta!!!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.