Regizorul Andrei Dăscălescu, TURNĂTORUL Preotului Păvăleanu

Preotul Vasile Păvăleanu a fost amendat de Poliţie cu suma de 1500 lei după ce a fost reclamat la Poliţie (şi la alte instituţii) de regizorul Andrei Dăscălescu.

Dacă despre amendarea preotului vinovat că a pus câte afişe la intrarea în scările de bloc a scris ieri mai toată presa, numele celui care l-a reclamat pe parohul de la Parohia Mărăţei 1 (Biserica Sf. Ioan de pe Strada Privighetorii) a fost făcut public astăzi de jurnalistul Valentin Bălănescu, în emisiunea Cafeaua de Dimineaţă.

Andrei Dăscălescu este cunoscut şi pentru Festivalul Filmul de Piatra (alimentat în ani anteriori cu bani publici) dar, de ceva timp este recomandat cu căldură şi de Gianina Cărbunariu, cea numită în mai 2017 drept director la Teatrul Tineretului de Consiliul Judeţean. Şi nu doar că este recomandat prin interviurile mai noi ale lui Cărbunariu ci aceasta i-a plătit anul trecut suma de 4000 euro (plus TVA) pentru câteva mini-interviuri realizare de acesta într-un parc din Bucureşti cu câţiva foşti actori de la TT. Probabil că demersul o fi meritat banii respectivi, Dăscălescu fiind şi reporter şi cameraman la respectivele interviuri.

Ca să tragem o concluzie: Ionel Arsene, şeful PSD Neamţ, se declară pro-Referendum, iar directoarea de la TT considerată protejata lui îl plăteşte regeşte pe Andrei Dăscălescu, un mare regizor în viaţă care între două contracte pe bani publici a turnat la Poliţie şi Primărie şi BEJ pe un preot care a pus câteva afişe la intrarea în bloc.

Despre plata regească luată de Dăscălescu pentru cele câteva inserturi video, cititi AICI: Cel mai mare JAF la banul public din istoria TT!. 
Iar Gianina Cărbunariu (despre ale cărei vederi politice, sociale, sexuale, civice nu mai e cazul să scriem acum) a fost membru al juriului, în Festivalul de film al lui Dăscălescu, la una din editiile precedente.

 

Daniel Vinca

Foto – Mesagerul de Neamt

5 thoughts on “Regizorul Andrei Dăscălescu, TURNĂTORUL Preotului Păvăleanu

 1. Dragă vestea.net, aici „TURNĂTORUL”. Eu am reclamat o incalcare a legii, nu un preot, nu o persoana. Incalcarea legii a fost confirmata de trei institutii: Biroul Electoral Judetean, Politia Locala si Politia Municipala. Aceasta din urma a identificat doua legi incalcate si a amendat autorul ILEGALITATII. Daca sesizarea unei nereguli in tara asta ma face dusmanul poporului, al preotilor, al familiei, al Ortodoxiei, al presei de buzunar, probabil ca am crescut cu un simt civic de neacceptat.
  Cat despre demersul „jurnalistic” de a „dezvalui” numele autorului unei sesizari la politie, care s-a dovedit a fi fondata (o zic 3 institutii, nu eu), arata nu doar nivelul la care dumneavoastra (si altii ca dumneavoastra) faceti „presa” in acest oras, ci este, cel mai probabil, ilegal.

  Admin:
  Draga „Turnatorule”, stiu ca iti place sa te victimizezi si ai talentul de a incerca, cu circul de rigoare, sa pari eroul neprihanit.
  Ce inseamna, insa „”este, cel mai probabil, ilegal””? Ca nu stapanesti termenii, ca nu esti sigur dar vrei sa lipesti cuvantul ILEGAL de un demers jurnalistic? Dincolo de presupusa ilegalitate, nu iti inteleg iritarea ca am publicat un adevar; sa nu imi spui ca iti este frica ca ai putea fi afurisit…
  Nivelul presei de la Neamt? Dreptul tau la opinie, monser! Dar fac fix aceeasi presa din perioada in care imi bateai la usa sa iti promovez (eu sau entitatile in care lucram) manifestarile. Pentru care aveai asigurata resursa financiara inclusiv din bani publici, inclusiv pentru promovare, dar eu nu ti-am cerut si nu am primit niciun leu (resursa pt promovare s-o fi dus la vreun prieten cu blog…). Indiferent de brandul media pentru care lucram. Daca gresesc eu, te rog sa ma contrazici, cu probele aferente.
  Sa insir aici linkuri la stiri/emisiuni scrise de mine sau aprobate de mine (mna, am mai fost si sefulet prin redactii) ar duce la un adevarat pomelnic.
  Deci nu eu am primit de la tine ci tu ai primit de la mine. Sa fie primit!
  Asa cum, spuneam si mai sus, ai primit si de la institutii publice. Si au fost si bube – daca retin bine. eu nu ma joc cu termenii, deci retin bine – legate de niste decontari considerate nelegale. Pe romaneste, asa cum vorbesc foarte direct amicii tai care deja il acuza pe „popa” de coruptie pentru afisele lipite (!!!), i se cam zice FRAUDA. Da, nu stiu toti amicii tai toate detaliile astea mercantile si meschine.
  Asa ca ramai pt ei eroul pozitiv, Zorro care a anihilat un periculos preot ortodox.
  A, stiu ca unul din primele tale filme documentare poarta numele bunicilor tai. Oare or fi mandri de tine si de gestul tau?

 2. Deci instanța a decis că preotul a încălcat legea. Ziarul nu face un articol despre preotul amendat cu unul negativ despre cel care a denuntat încălcarea legii. Aștept articole despre oamenii care îi „toarnă” pe hoții de buzunare sau pe criminali.

 3. Deci, papagalul asta care se da regizor , o face pe cetateanul responsabil!Ca si reclamatul (popa Pavaleanu) e abonat la banul public, si e „deontolog” numai cand ii convine!Personal, imi displac pana la greata amandoua taberele -pro si contra referendum-, sunt conduse de farisei la fel mari!

 4. De unde pana unde au voie popii sa faca politica???? Treaba lor,de care oricum nu se achita,e sa aib agrija de suflete. Si in cazul multora dintre ei,de fundurile altor „drept credinciosi”. Asa ca mai terminati cu mizeriile astora. In locul baiatului asta,nu il reclamam pe jihadist,il si pocneam,ca nu el face curat dupa aia . Ca e un ciudat si el,nu ma priveste pe mine. Popii sa isi vada strict de biserica,si sa lase in pace oamenii. Exista o chestie numita liber arbitru,stiamtilor,care imi da dreptul sa aleg ce este bine pt mine,atata vreme cat nu ii afecteaza direct pe altii.

Lasă un răspuns