Referendumul INVALID! 18,87% prezență pe țară până la ora 19! 25,06% în Neamț!

Nu există nicio șansă – rațional vorbind – ca Referendumul pentru redefinirea familiei în Constituției să obțină numărul de voturi pentru validare, în condițiile în care procentul de prezență de la ora 19 (anunțat acum câteva minute de BEC) este de 18,87% iar pragul de validare este de 30%.

Este foarte-foarte puțin probabil ca după două zile de vot în care s-au obținut doar aproape 19 procente, în ultimele două ore (de la 19 la 21) să vină la vot peste 11 procente din numărul alegătorilor din listele permanente (adică peste 60 la sută din cei care au fost deja)

Necesarul, în valoare nominală este de 5,4 milioane de voturi și ai votat doar 3,4 milioane de alegători în România plus puțin peste 100.000 în Străinătate. Foarte sigur vor fi și voturi anulate deci, teoretic, pentru validarea Referendumului ar mai trebui / în doar 2 ore! / circa 2 milioane de voturi. Iar acest vot de acum nu este nicidecum unul in care tinerii sa se mobilizeze in partea finală a zilei, cum s-a intamplat la alte runde de alegeri.

În Neamț, tot până la ora 19, au votat 117.412 cetățeni, ceea ce înseamnă 25,06% din cei 468.420 de alegători din listele permanente. Cu acest procent, Neamțul e pe locul 5 între județe, dar scorul nu e unul foarte detașat din moment ce 18 județe au procente intre 20 si 28%.

D.V.

Comentarii Facebook

3 thoughts on “Referendumul INVALID! 18,87% prezență pe țară până la ora 19! 25,06% în Neamț!

 1. Toti care au decis organizarea acestui referend absolut inutil si cretin ar trebui bagati in puscarie pentru deturnarea banilor publici.

  Cu acest bani se putea face centura Bacaului de ex….sau renovate 10 spitale sau 100 scoli..etc

  Nu homosexualii sunt amenintarea la adresa romanilor.

  Nu homosexualii au distrus aceasta tara si au furat-o pina la ruina.

  Cei care au facut-o sunt”heterosexuali”din PSD/PNL/PMP formata numai din hoti,lichele si analfabeti.

  Ar trebui sa ne rugam ca acesta tara este sa fie condusa de homosexuali profesionisti si integri.

  PS

  Ar trebui sa se faca un referendum pentru a interzice ”heterosexualii”la conducerea acestei tari.
  Este singura cale ca acesta tara sa progreseze.

 2. Sunati-l careva pe Arsene ca sta la Petru Voda si se roaga. Spuneti-i ca s-a terminat, romanii s-au trezit dar nu cum vroia el. Romanii oricum respecta familia traditionala, dar nu-i respecta pe cei care le proclama dar traiesc cu tot felul de secretare simimoze.

 3. familia traditionala e cu nevasta si copii acasa si cu secretara la serviciu.Cu sosete.

Lasă un răspuns