Reevaluare totală! În 2012 îl trimiteau LA PUŞCĂRIE, în 2017 îl vor LA PRIMĂRIE! VIDEO

Fost deputat PDL şi actual candidat PSD pentru Primăria Roman, Marius Neculai s-a convins pe propria decizie că, “în politică, niciodată să nu spui niciodată”. Rămâne de văzut dacă sunt conştienţi de acest adevăr şi propagandiştii, liderii, comunicatorii, postacii sau strategii care aduc uneori în spaţiul public dintre cele mai mizerabile.

Un astfel de exemplu este – vezi clipul de mai sus – marea găselniţă a PSD (USL) Roman, în 2012, care printr-o acţiune de campanie efectiv MIZERABILĂ trimitea la puşcărie pe toţi cei care “îşi pun ultima speranţă în APEL”. Replica aparţine preşedintelui PSD Roman de la acea dată şi candidat PSD (USL) pentru Primăria Roman, Leonard Vacaru (profesor şi director de liceu).

Ca un adevărat şefuitor de caractere în devenire, Vacaru îşi completa mesajul de a-şi trimite, otova, toţi adversarii politici după gratii cu o acţiune prin care defilau în stradă, în haine vărgate, adolescenţi.

În 2012, APEL era în Neamţ o alianţă politică înscrisă la alegerile locale din care făceau parte mai multe partide politice, inclusiv PDL. Inclusiv PDL-ul de la acea dată în care unul din membrii de vază în neamţ era deputatul Marius Neculai, ajuns acum candidat PSD la alegerile anticipate pentru Primăria Roman (în 2012, cu tot valul USL, profesorul Vacaru a reuşit un scor jenant).

Rămâne întrebarea dacă mizeria de mesaj politic de mai sus a fost ideea candidatului Vacaru sau a unui pseudo-strateg care o fi coordonat/sprijinit Campania USL de la Roman, din 2012. Oricui o fi aparţinut idea respective, asta nu-I scuză pe politicienii care dau curs unor astfel de sugestii de cea mai joasă speţă.

Întrebarea retorică ar fi: acum, când revede astfel de imagini, profesorul Vacaru e mândru de astfel de regii şi strategii de campanie care l-au avut în prim-plan?

Daniel VINCA

One thought on “Reevaluare totală! În 2012 îl trimiteau LA PUŞCĂRIE, în 2017 îl vor LA PRIMĂRIE! VIDEO

Lasă un răspuns