Reclamație ciudată a unui pacient ajuns la UPU


Un tânăr de 29 de ani din Bicaz a ajuns la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț cu mai multe răni, invocând că a fost victima unei agresiuni, informează un comunicat de presă. Pacientul a fost diagnosticat cu traumatism cranio cerebral și traumatism abdominal și le-a spus medicilor că o persoană necunoscută l-ar fi aruncat de pe un zid înalt de 3 metri.
După ce i s-au acordat îngrijirile de specialitate, victima, care suferă de retard mintal, a fost internată la Secția Pshiatrie a SJU Piatra Neamț.
Dat fiind că este vorba de o posibilă agresiune, pe fir au intrat și polițiștii, care urmează să stabilească dacă într-adevăr așa se prezintă lucrurile și să-l prindă pe eventualul agresor.
Cercetările au fost demarcate iar ancheta este în curs de desfășurare, urmând ca la final să putem concluziona dacă a fost sau nu vorba despre o agresiune, sau rănile victimei s-au produs din alte cauze. În cazul în care se va confirma agresiunea, se va trece la identificarea și tragerea la răspundere a făptașului”, a precizat inspector Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Neamț.

Alex SÎRBU

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns