Recensământul nemțenilor de succes

A fost lansată astăzi Campania „Gala Ambasadorilor Nemțeni“ în cadrul unei conferințe de presă susținută de Președintele Consiliului Județean Neamț Ionel Arsene și Consilierul în cadrul Cabinetului Președintelui CJ Octavian Andrei Bărbuleț Tărăntuș.

Calendarul evenimentului:

–         20 septembrie – lansarea Campaniei „Ambasadori ai Neamțului“
–         20 septembrie – 15 octombrie – publicul are la dispoziție o adresă de emailambasadorinemteni@gmail.com pe care vor fi nominalizați candidații propuși pentru premiere, în cadrul galei.
–         15-20 octombrie – prejurizarea asigurată de juriul local.
–         21 octombrie – 15 noiembrie – votul electronic.
–         16-20 noiembrie – jurizarea națională.
–         30 noiembrie – 1 decembrie – întrunirea finală a juriului național.
–         1 decembrie – Gala Ambasadorilor Nemțeni.

„Consiliul Județean Neamț, prin Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare“, organizează „Gala Ambasadorilor Nemțeni“, ocazie de recunoaștere publică a personalităților nemțene care s-au făcut remarcate pe parcursul ultimului an, iunie 2016 – iunie 2017, contribuind decisiv la dezvoltarea culturală și instituțională a spațiului românesc, extins și peste granițele țării.
Pe 1 decembrie îi vom cunoaște, prin votul nemțenilor și al unui juriu de înaltă ținută, pe cei cu care ne mândrim la nivel național și internațional.”– a declarat Octabian Andrei Bărbuleț Tărăntuș

Proiectul este împărțit în 8 categorii:

  1. Artă
  2. Educație și cercetare
  3. Tinere valori
  4. Sănătate
  5. Voluntariat
  6. Antreprenoriat
  7. Asistență socială
  8. Sport

„Susțin acest eveniment, inițiat de Consiliul Consultativ în domeniul Tineretului, pentru că vreau ca prin votul nemțenilor și decizia unui juriu național, să îi cunoaștem pe cei care fac cinste județului, care aduc plus-valoare vieții sociale și culturale, care fac din ținutul nostru unul cunoscut în țară și străinătate!
Pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României, la Teatrul Tineretului vor fi omagiate elitele nemțene! Vă invit să ne fiți parteneri prin nominalizările pe care le veți înainta, pentru a putea face alegerile cele mai bune!” – Președintele Consiliului Județean Neamt Ionel Arsene

Dosarul unui candidat trebuie să conțină:
–  CV
–  prezentare/ autoprezentare
–  2.500 caractere, word, times new roman, dimensiune font 12
–  foto jpg, 3,5×4,5, rezoluție 72 DPI
–  o recomandare

Evaluarea candidaților va avea două etape, votul electronic-like-uri pe Facebook- (40%) și părerile unui juriu național avizat (60%).

 

 

Dana Vinca

Lasă un răspuns