REBELUL Fiul lui Culiţă Tărâţă, cu spatele la UNPR-ul tatălui. GEORGE TĂRÂŢĂ – ÎN PNL!

tarata vanatoare

George Tărâţă – fiul cel mai mare al defunctului Culiţă Tărâţă – pare a fi un fel de rebel al familiei şi prin prisma opţiunii politice. Spre deosebire de tatăl său (fost membru PSD reconvertit apoi în fruntaş UNPR – lider al organizaţiei judeţene, vicepreşedinte la nivel national, coordinator al organizaţiilor din zona de Nord-Est), George ar fi membru PNL, după cum susţine siteul mondonews.ro care a dedicat un articol-portret fiului cel mai mare al fostului preşedinte CJ Neamţ.

“In comparatie cu tatal sau, GEORGE TARATA a ales liberalismul, mai exact Partidul National Liberal (PNL) in conditiile in care inaintasul sau a fost unul dintre cei mai cunoscuti si ferventi sustinatori ai social democratilor din  Romania”, spune mondonews.ro.

Articolul invocat pare a fi un advertorial (text publicitar), prezentând un George Tărâţă cu alură revoluţionară, într-ul fel de luptă şi cu stafiile trecutului dar şi “cel mai important tânăr reprezentant” al PNL Neamţ:

-“In comparatie cu TARATA senior, GEORGE este unul dintre politicienii care fac parte din noul val dornic sa schimbe modul de implicare in viata sociala si politica atat al alesilor cat si al electorilor, fara a uita sa pastreze si sa continue lucrurile bune initiate de tatal sau”

-“Un alt motiv pentru care GEORGE TARATA a ales sa fie cel mai important tanar reprezentant al Partidului National Liberal (PNL) in judetul sau este dorinta sa de a se implica activ in procesul de schimbare, la nivel local si nu numai”

În paralel cu pendularea politică din familia Tărâţă, articolul invocat prezintă un fel de model de succes în afaceri care, dincolo de timpul alocat firmelor şi, mai nou, politicii, îşi găseşte timp şi pentru patima vânătorii, fiind preşedintele unei Asociaţii de vânători cuprinzătoare (cam cât o filială de partid) care are în componenţa sa vreo 200 de membri (N.R. – “Asociaţia Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi GMC Hunter Roman”, dacă nu greşim).

Despre George Tărâţă au circulat, mai ales în ultimii doi ani, diverse legende legate de atitudini rebele ale acestuia în legătură cu linia unei discipline excesive impuse în familie.

Orientarea liberală a acestuia, invocată acum de mondonews.ro ar putea fi şi o reacţie de frondă la faptul că, după cum se ştia, tatăl său s-a înconjurat de-a lungul timpului de sfetnici care-l consiliau şi în afaceri şi în politică care, în ciuda adaptării la capitalismul contemporan, aveau rădăcini definite prin epitetele “securişti” şi “activişti”.

Daniel VINCA / sursa foto: mondonews & facebook

tarata george2

One thought on “REBELUL Fiul lui Culiţă Tărâţă, cu spatele la UNPR-ul tatălui. GEORGE TĂRÂŢĂ – ÎN PNL!

  1. Baiat orientat. Si nu e departe de ideile raposatului care, asa cum se stie, era artizanul tradarii unpr fata de psd. Si raposatul a jucat stramb la alegeri. Totusi, cred ca marea lor problema este sa reziste in afaceri. Oricum vor avea mari probleme cu cei pusi administratori la diverse societati, s-ar putea sa nu le mai restituie nimic.Le strica hoteluri, utilaje etc? De ce sa le restituie la copii cand ei au investit slugarnicie…..

Lasă un răspuns