Realitatea TV: Întâlnire de taină Udrea și Arsene! Cod DUBAI!

Întâlnire de taină între Ionel Arsene (președinte CJ Neamț, președinte PSD Neamț, inculpat într-un dosar de corupție referitor la mai multe fapte) și Elena Udrea (fost ministru, fost deputat, condamnată penal pentru infracțiuni de corupție) la restaurantul Stejarii din București, în ziua de 28 octombrie, a anunțat jurnalista Anca Alexandrescu în emisiunea „Culisele Statului Paralel” din aceeași seară, de la Realitatea TV.

„Cei de la strictsecret.ro, coordonat de Liviu Alexa au intrat în posesia unor fotografii la celebrul club „Stejarii”, unde doamna Elena Udrea, împreună cu Ionel Arsene au stat ore bune. Despre ce au discutat?”, a anunțat Anca Alexandrescu.

Iar cei de la strictsecret.ro, publicaseră mai devreme articolul „Elena Udrea si baronul Ionel „Sosetuta” Arsene, intalnire de taina azi la Stejarii. Ce au discutat„, în care scriau că „Intalnirea a avut loc la Stejarii, in luxosul restaurant si complex detinut de Ion Tiriac. Elena Udrea si Ionel Arsene au discutat ore in sir ca doi buni prieteni. Despre ce au discutat? Sa va spunem ca, obsesiv, au aparut doua nume proprii – „Dancu” si „Dubai”. La ce se puteau oare referi cei doi nazdravani?”.

Acum moderator la Realitatea TV, Anca Alexandrescu este considerată o apropiată a lui Liviu Dragnea. A lucrat pentru acesta în calitate de consilier de imagine pentru PSD și apoi a fost plantată în coasta premierului Viorica Dăncilă. Ea este cea care a realizat un interviu cu Liviu Dragnea în închisoare.

În acest context, referirea jurnalistei la întâlnirea Arsene-Udrea nu pare deloc întâmplătoare, cu atât mai mult cu cât cu doar câteva zile înainte chiar Liviu Dragnea, la emisiunea realizată de Denise Rifai, l-a pomenit pe Arsene ca fiind cel care a propus-o pe Viorica Dăncilă ca premier și a insistat pentru această numire.

Iar cum în articolele din strictsecret.ro și realitatea.net cuvântul-cod Dubai este dus spre întâlniri la fel de secretoase cu participanți din zonele politico-economice (unii cu probleme penale) iar cum Arsene a ajuns la termenul no. 37 din procesul care, la prima instanță, merge cu viteză de melc, fiecare cititor poate înțelege ce vrea. Și din întâlnirea de taină a lui Arsene cu Udrea dar și din faptul că acesta a început să-și ia bobârnace (atenționări?) din zona Dragnea-Realitatea TV (Gușă?, Păcurariu?).

Iar în timp ce Arsene beneficiază de un proces super echitabil (nu?) care arată că, totuși, Justiția Română poate fi foarte mămoasă, în urmă cu câteva săptămâni acesta a efectuat o așa-zisă vizită de lucru în Egipt în care, conform postărilor făcute chiar de el pe facebook, s-ar fi întâlnit cu diverse personaje cu rang secundar de prin unele ministere sau ong-uri din Egipt. Iar din Egipt în Emiratele Arabe Unite, cu al său fabulos Dubai, nu e decât, cum ar spune unii mai hâtri, o aruncătură de băț.

Coincidență sau nu, cu câteva zile înainte ca Arsene să se vadă cu Udrea, în sediul CJ Neamț intra un anumit domn Peterliceanu, artizan al plimbării oficiale a nemțenilor în Egipt.

D.V.

One thought on “Realitatea TV: Întâlnire de taină Udrea și Arsene! Cod DUBAI!

 1. Un lucru este clar pentru TOATA lumea:

  Romania este un stat ESUAT mafiot transpartinic unde justitia si serviciile sunt la cheremul unora ca Udrea si Arsene.

  Asta e si motivul pentru care aceste persoane au pe rol procese care sunt ”tergiversate”de justitia maronie in colaborare cu tradatorii din servicii timp de decenii pana la disolutia sentintelor.

  Acest Presedinte esuat nu a inteles ca reformarea drastica pana la desfiintarea acestor servicii esuate de coruptie si incompetenta este esentiala pentru supravetuirea acestei tari.

  Asta e motivul pentru care trebuie DESTITUIT.Pentru ca a LAS si facut ”jocul”acestor tradatori.

  NE-reformarea acestor servicii scapate de orice control civil care se ocupa numai cu smenuri si delapidarea acestei tari este motivul pentru care nu se fac reforme in aceasta tara.

  Parlamentul,populat numai de corupti,santajabili,lasi si fara coaie este captiv acestui sistem mafiot care conduce de facto aceasta tara pana la distrugerea ei care este iminenta.

Lasă un răspuns