Reabilitare pe Drumul Național, între Săvinești și Costișa! 20 km!

A început reabilitarea unei porțiuni de drum între Săvinești și Buhuși. Mai întâi, se fac reparații premergătoare, iar în două săptămâni încep lucrări mai ample. Anunțul respectiv este făcut de Ionel Arsene care punctează că modernizarea drumurilor din județ (nu doar a celor județene) reprezintă una dintre prioritățile mandatului său de președinte CJ Neamț.

Lucrările de modernizare a infrastructurii rutiere continuă în județul Neamț. A început reabilitarea unei porțiuni de drum de 20 kilometri, între localitățile Săvinești și Costișa, la limita cu orașul Buhuși, unde se execută lucrări de reparații ale stratului-suport cu mixtură asfaltică.
Se vor așterne mai multe straturi bituminoase foarte subțiri, executate la rece, cu scopul de a crește impermeabilizarea și rugozitatea îmbrăcăminții asfaltice.
Modernizarea acestui drum care face legătura între Piatra-Neamț și Bacău este foarte importantă pentru economia județului și, în special, pentru dezvoltarea turismului. Dar este la fel de important și pentru noi, șoferii din județ!
Reabilitarea infrastructurii rutiere din județul Neamț este o prioritate a mandatului meu și îmi doresc ca toți participanții la trafic și turiștii care tranzitează județul nostru să circule în condiții de siguranță”, anunță Arsene.

Pentru început, pe această porțiune se efectuează reparații premergătoare. Lucrările mai ample, de turnare a covorului asfaltic, vor debuta în maxim două săptămâni. Este vorba despre porțiunea Săvinești între km: 325+650 și Costișa între km: 345+100.

„Știu că în general reparațiile pot produce și discomfort șoferilor, dar eu unul prefer așa! Pentru că la finalizarea lucrărilor, vom avea drumul ca-n palmă și asta e cel mai important!”, mai spune președintele CJ Neamț.

V.N.

Comentarii Facebook

One thought on “Reabilitare pe Drumul Național, între Săvinești și Costișa! 20 km!

  1. In comparatie cu hotii mizerabili de la PDL/PNL/PMP care numai fura si delapideaza orasul P.Neamt cu proiecte gen”” gradini publice pentru tigani in Valeni si Speranta”,”adapostul de ciini unde o masa costa 14 ron/zi ciine” si alte zeci de hotii,PSD-ul este singurul partid care a modernizat infrastructura acestui judet pe care in veci nu o mai vedeam reabilitata.

    Nu credeam ca o sa vina ziua cind voi ajunge sa laud PSD ul.

    Sper ca la urmatoarele alegeri populatia de manelisti ai acestui oras sa realizeze cit de toxica a fost guvernarea PDL/PNL/PMP si sa trimita aceste partide formate numai din hoti si analfabeti la gunoi.

Lasă un răspuns