Răzvan Cuc: „Un oraș fără tineri este un oraș fără viitor!”

„Un oraș fără tineri este un oraș fără viitor. În ultimii ani, tinerii au părăsit Piatra-Neamț pentru că administrațiile liberale nu le-au oferit niciun motiv să rămână” – asta crede Răzvan Cuc, candidatul PSD pentru funcția de primar de Piatra Neamț.

Sunt trei direcții fundamentale pe care candidatul respectiv și le asumă pentru a-i face pe tineri să nu mai plece din oraș.

„1. Tinerii au nevoie de locuri de muncă sigure și plătite bine. Cele patru proiecte pe care le am pentru Piatra-Neamț (Drumul Expres, Centura, Baza de tratament de pe Cozla și Parcul industrial) vor genera locuri de muncă pe termen lung. Tinerii își vor putea face planuri de carieră și de viață. Aici, acasă.
2. Tinerii au nevoie de o administrație care să nu-i ignore. În mandatul meu, tinerii vor avea în Primărie un partener direct. Vom face spații multifuncționale pentru sport în fiecare cartier; vom avea un oraș sigur, cu dispecerat modern al Poliției Locale, fără infracțiuni și fără droguri; vom construi blocuri de locuințe prin ANL, creșe și grădinițe pentru tinerele familii. Voi susține proiectele tinerilor și ONG-urile dedicate lor. Voi colabora cu Consiliul Județean la proiectul președintelui Ionel Arsene pentru tinerii din diaspora: cei care vin acasă vor primi un teren pentru a-și construi un cămin.
3. Tinerii vor și trebuie să se bucure de viață! Au nevoie de evenimente care să-i aducă împreună. Vreau să fac din Piatra-Neamț un oraș viu! Să avem târguri, festivaluri, concerte, competiții sportive. Evenimentele aduc bucurie, pun orașul pe harta țării și generează profit pentru comunitate”, spune candidatul PSD.

Răzvan Cuc concluzionează: „Am fost printre cei mai tineri miniștri din Guvernul României. Sunt un om de acțiune: vreau și pot să fac din Piatra-Neamț un oraș în care orice tânăr vrea să trăiască! Am echipă și sunt pregătit. Dar am nevoie de votul vostru, pe 27 septembrie!”.

Mesajul respectiv este dublat de un mini-videoclip cu valoare de simbol:

 

 

V.N.

One thought on “Răzvan Cuc: „Un oraș fără tineri este un oraș fără viitor!”

  1. Domnu Cuc,nu vrei matale sa iti iei piranda si sa te intorci la Giurgiu,de unde te-au alungat aia cu pietre? Sincer,nu simt deloc ca m-ai reprezenta pe mine,sau ca iti pasa de orasul asta. Sarcina ta va fi doar sa le asiguri rudelor si amicilor lui Arsene acces la banii orasului. Cat de natarai ne crezi?

Lasă un răspuns