Răzvan Cuc: Sprijinim proiectele, sancționăm derapajele!

Deputatul PSD Răzvan Cuc, fost candidat pentru funcţia de primar al municipiului Piatra-Neamţ, a declarat, miercuri, că social-democraţii vor susţine toate proiectele benefice pentru oraş. Declarațiile acestuia au fost făcute într-o conferință de presă susținută alături de Florentina Moise, președintele PSD Piatra Neamț, cea care a fost practic principalul susținător al lui Cuc în campania electorală.

Răzvan Cuc a punctat însă că toate derapajele legate de cheltuirea banului public şi de dezvoltarea oraşului vor fi sancţionate: „Vom sprijini toate proiectele municipiului Piatra-Neamţ, toate proiectele benefice, dar pe de altă parte nu vom ezita să sancţionăm derapajele. Şi nu mă refer la derapajele tânărului primar ci la cel al celor din jurul lui. Nu vom fi fraţi aici, când vine vorba de cheltuirea nesăbuită a banului public sau de dezvoltarea oraşului”.

Întrebat dacă va rămâne în Consiliul Local Piatra-Neamţ sau va candida pentru un nou mandat de deputat, Răzvan Cuc a spus că este încă indecis: „În ceea ce priveşte alegerea mea, asta am s-o fac în perioada viitoare, dacă voi rămâne în Consiliul Local sau voi continua ca deputat în Parlamentul României”.

Preşedinta PSD Piatra-Neamţ, Florentina Moise a precizat că atât ea cât şi Răzvan Cuc sunt interesaţi să candideze pentru un mandat de parlamentar: „Dacă Răzvan Cuc va fi propus pentru funcţia de parlamentar, organizaţia PSD Piatra-Neamţ îl va susţine. Atât eu cât şi colegul meu, Răzvan Cuc, suntem interesaţi de un mandat de parlamentar”.

Răzvan Cuc a candidat pentru funcţia de primar al municipiului Piatra-Neamţ şi s-a clasat pe poziţia a treia, cu 20,87% dintre voturi.

Funcţia de primar a fost câştigată de liberalul Andrei Carabelea, cu 26,25%, urmat de candidatul PMP, Dragoş Chitic, cu 21,98%.

În Consiliul Local, PNL are 7 mandate, PSD deţine 5 mandate, PMP a intrat cu 4 mandate, USR PLUS are 3 mandate iar PRO România şi ALDE au câte 2 mandate.

Sondajele interne ale mai multor partide îl dădeau la mijlocul campaniei pe Cuc pe locul doi și pe Chitic pe locul 1 (foarte apropiați ca scor) însă pare că ambii au pierdut puncte în ultimele 7-10 zile înainte de campanie și a țâșnit spre locul 1 câștigătorul Carabelea.

Daniel Vinca

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns