Răzvan Cuc: Pentru PNL, școala e doar o secție de vot!

Social-democratul Răzvan Cuc consideră că actualii guvernanți sunt ipocriți și că nu se preocupă real și eficient de problemele din Educație, mai ales în actuala situație specială generată de pandemie.

„𝙋𝙚𝙣𝙩𝙧𝙪 𝙋𝙉𝙇 𝙨𝙘𝙤𝙖𝙡𝙖 𝙚 𝙙𝙤𝙖𝙧 𝙤 𝙨𝙚𝙘𝙩𝙞𝙚 𝙙𝙚 𝙫𝙤𝙩!
State precum Franța sau Germania intră în lockdown, dar școlile rămân deschise. La noi, Guvernul închide școlile rând pe rând fără a ține cont că sunt familii unde nu există tablete sau laptopuri pentru ca cei mici să participe online la cursuri, să nu mai vorbim de faptul că profesorii nu sunt sprijiniți și nu sunt pregătiți toți pentru a preda cursuri exclusiv online.
PSD a propus și votat în Parlament stimulente financiare pentru cadrele medicale și personalul auxiliar din unitățile de învățământ pentru că și eu sunt acum în prima linie în lupta cu COVID-19. Liberalii au atacat la CCR proiectul. Normal! Pentru ei școala e doar o secție de vot”, spune actualul deputat care acum candidează pentru un mandat de senator.

Răzvan Cuc spune că echipa politică pe care o reprezintă are soluții eficiciente la actuala situație: „Partidul Social Democrat pregătește un program de guvernare care poate fi aplicat din prima zi. Un capitol extrem de importat este cel pe educație care urmează să fie prezentat. Venim cu soluții concrete, venim cu proiecte!”

V.N.

Lasă un răspuns