Răzvan Cuc îl desființează pe Drulă! „Minte fără clipească! Dovada!”

Senatorul PSD de Neamț, Răzvan Cuc l-a spulberat pur și simplu pe ex-Ministrul de la Transporturi, Cătălin Drulă, după audierea de marți din Parlament. Drulă afirmase în fața Comisiei de Transpoturi că membrii demiși din CA-ul de la Autoritatea Aeronautică Română R.A. ar fi pierdut procesul în instanță iar Cuc a venit pe internet nu doar cu acuza că USR-istul a mințit incalificabil ci și cu probe care atestă că sentința finală din proces este taman pe dos.

<Cătălin Drulă minte fără să clipească!

Propunerea de ministru al Transporturilor a mințit cu tupeu în fața Comisiei parlamentare în fața căreia s-a prezentat pentru audiere. Iată că progresiștii nu sunt doar incompetenți, gălăgioși și cu tupeu, dar sunt și mari mincinoși!
În cadrul audierii, i-am amintit fostului ministru de „performerii” instalați în funcții de conducere de stiloul domniei-sale. De cel de la Aeroportul Henri Coandă – care și-a pus afiș în aeroport cu propria persoană. De cel de la CFR – „specialistul” care nu a trimis o sticlă de apă copiilor dintr-un tren de călători uitat în câmp. Apoi de episodul „ranga” de la metrou. Lista de „realizări” e lungă, iar domnul „propunere” nu a avut ce spune. A tăcut strategic…
Dar apoi l-am prins cu o minciună cât casa! O minciună spusă cu un tupeu fantastic. L-am întrebat despre demiterea Consiliului de Administrație a Autorității Aeronautice Române R.A., unde membrii CA au fost demiși abuziv anul trecut.
Justiția din România a decis că demiterea este ilegală și a dispus repunerea în drepturi a celor dați afară. Mai mult, instanța a dispus ca Autoritatea să plătească fiecărui membru demis abuziv 6 indemnizații lunare. Pentru că legea nu a fost respectată, l-am întrebat pe dl „propunere” dacă va plăti domnia-sa aceste indemnizații?
Știți ce a răspuns? Că oamenii dați afară au pierdut în justiție și nu trebuie să primească niciun ban! Candidatul la demnitatea de ministru al Transporturilor a mințit cu nerușinare. Și i-a mințit pe toți parlamentarii din comisie, inclusiv pe cei din partidul care l-a propus.
Iată documentele care dovedesc faptul că decizia instanței este definitivă. Sigur, mai întâi a existat o hotărâre pe fond care a putut fi contestată (prima fotografie). Dar la 13 mai 2021 (procesul a început anul trecut), Înalta Curte de Casație și Justiție a dat o decizie definitivă (următoarele 3 fotografii)! Ministerul e bun de plată, ministrul a acționat ilegal!>, spune senatorul de Neamț care a postat și documentele probatorii.

Răzvan Cuc încheie subliniind încă o dată diferența reală dintre fapte și postări și clișee politicianiste: <Au trecut de atunci 5 luni! Documentele procesului sunt publice. Cei din Ministerul Transporturilor le știu foarte bine. Inclusiv acest individ a cărui lipsă de moralitate nu mai trebuie pusă la îndoială. Așa e când trăiești politic doar pe Facebook. Minți și deformezi cu ușurință realitatea…>.

D.V.

One thought on “Răzvan Cuc îl desființează pe Drulă! „Minte fără clipească! Dovada!”

 1. Sa ne spuna”SENATORUL”Cuc dupa ce termina cu nimicurile si diversiunile de 2 bani,cand are de gand EL impreuna cu partidul securistoid PSD initiatorul si TATICUL pensiilor speciale si de serviciu care DELAPIDEAZA/FURA aceasta tara de MILIARDE de euro pe an,AN de AN,sa faca ceva?Cand?

  Asta ne intereseaza pe noi cetatenii Cuc.

  Romania este furata de MILIARDE de EURO pe an,an de an,datorita voua,a celor de la PSD.
  Miliarde de euro FURATE nu conteaza pentru tine Cuc?Zecile astea de MILIARDE de euro furate pana in prezent nu conteaza Cuc?
  Cate sute de km de autostrada pe AN se pot face cu acesti bani furati Cuc?Fa un calcul ca ai fost la TRANSPORTURI.

  Cand incepeti sa va ocupati sa reparati ce ati stricat?sau NU aveti coaie ca va ”aresteaza”securistii ale caror slugi sunteti?
  Nu Drula a VOTAT pentru pensiile speciale/serviciu Cuc.Tine minte. In rest e can can la care te pricepi.

Lasă un răspuns