Răzvan Cuc, foc și pară pe Cabinetul Câțu! „Cel mai incompetent guvern din ultimii 30 de ani!”

Senatorul PSD de Neamț, Răzvan Cuc atacă ferm Guvernul Câțu pentru politica economică care ar afecta profund firmele private și atrage atenția și asupra programului de vaccinare care nu ar funcționa la parametri de eficiență.

„Incompetenţa Guvernului pune România pe butuci! Doar câteva lucruri simple şi clare avea de făcut Cabinetul Cîţu de la instalare: bugetul de stat, programul de vaccinare şi un program de măsuri pentru relansarea economică a României. Toate acestea fiind la îndemna premierului liberal, venit după un an de guvernare liberală în care a fost ministru al Finanţelor. Guvernul a ratat, cu succes, toate temele”, acuză deputatul Cuc într-un mesaj postat pe pagina sa de facebook.

Senatorul social-democrat constată și contradicția plafonării salariilor fără ca să fi fost votat bugetul pentru anul 2021 și subliniază și sincopele din programul de vaccinare: „Nimeni nu ştie nimic despre bugetul pe 2021, în schimb toată lumea vede bătălia pentru împărţirea puterii. Programul de vaccinare merge greu, iar Guvernul schimbă criteriile de vaccinare din mers. Doar 6,28% din totalul de 3,6 milioane de persoane în vârstă de peste 65 de ani au reuşit să se înscrie în a doua etapă de vaccinare, etapă care le viza cu prioritate pe acestea”.

Fostul Ministru al Transporturilor se declar[ solidar cu firmele românești care au primit ajutoare guvernamentale mici în pandemie, spre deosebire de restul țărilor din UE: „Guvernul României a acordat economiei, în 2020, cel mai redus sprijin dintre ţările din Europa Centrală şi de Est, aproximativ 4% din PIB. Iar acest ajutor scăpat către firme se întoarce acum împotriva lor; guvernul obligă firmele să plătească impozite pe ajutorul primit în pandemie! România, cu acest Cîţu ministru al finanţelor, a ajuns la un deficit de 10% din PIB şi împrumuturi de 35 de miliarde de euro. Nimeni nu ştie unde sunt banii împrumutaţi”.

Concluzia trasă de senatorul Cuc este cât se poate de fermă: „Guvernul Cîţu se îndreaptă cu paşi repezi spre titlul de cel mai incompetent guvern din istoria ultimilor 30 de ani. Mai are cineva vreo îndoială că ar fi altfel?”.

D.V.

One thought on “Răzvan Cuc, foc și pară pe Cabinetul Câțu! „Cel mai incompetent guvern din ultimii 30 de ani!”

  1. Banii ”imprumutati”dl.Cuc daca nu stiati,va spun eu,cu care trebuia sa se faca autostrazi si sa se dezvolte aceasta tara,au fost dati de catre PSD statului securisto mafiot fanariot sub forma pensiilor speciale/serviciu halucinante la 40 de ani si a salariilor colosale a unui aparat bugetar parazit folosit doar ca instrument de vot pentru a perpetua acest stat esuat in folosul securistilor si a uneltelor lor adica politicienii corupti si santajabili care de 30 de ani mint si inseala asteptarile cetatenilor din aceasta tara.

    Politicienii corupti si santajabili sunt cauza subdezvoltarii acestei tari dl.Cuc.

    Asta ca sa nu mai bateti campii ca sunteti penibil.

Lasă un răspuns