Razvan Cuc, detalii despre așteptata Autostradă Ungheni – Iași – Tg Neamț – Tg Mureș

”Pe 30 iunie vom lansa procedura de proiectare şi execuţie a tronsonului de autostradă Iaşi – Ungheni, inclusiv podul de la Ungheni” a declarant Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, în cadrul vizitei din judeţul Iaşi, de acum 3 zile. Reamintim că Răzvan Cuc a fost susținut pentru mandatul de Ministru de Organizația PSD Neamț care l-a și asumat ca nou membru.

Pe parcursul vizitei, ministrul a cerut autorităţilor administraţiei publice locale din municipiul Iaşi să nu mai elibereze autorizaţii de construcţie pe traseele variantei ocolitoare a municipiului şi pe viitorul traseu al autostrăzii ce va străbate zonele limitrofe.

De asemenea, Ministrul Transporturilor a precizat că pe 15 mai 2019 va fi anunţat câştigătorul procedurii de revizuire a studiului de fezabilitate pentru tronsonul autostrăzii cuprins între Târgu Mureş şi Târgu Neamţ şi că în aceeaşi zi Comisia naţională de prognoză va anunţa procedura de selectare a ofertanţilor care vor participa la parteneriatul public privat pentru construirea segmentului Târgu Neamţ – Iaşi.

Ad.V.

Lasă un răspuns