Răzvan Cuc, candidatul la primărie al Alianței pentru Piatra-Neamț: „Ca primar, garantez pentru apă ieftină și cost zero pentru gunoiul menajer!”

„La 27 septembrie, avem șansa schimbării administrației de dreapta care a pus pe butuci Piatra-Neamț! Nu se poate ca un oraș european în secolul 21 să fi fost atât de ignorat de propria primărie. Trebuie să punem orașul pe un nou drum, în care dezvoltarea și creșterea calității vieții pietrenilor să fie prioritare”, ne-a declarat Răzvan Cuc.

Răzvan Cuc insistă pe schimbarea modului de lucru al Primăriei. „Orașul nostru are un potențial fantastic, dar trebuie să muncești, să ai viziune, să știi administrație. Să motivezi oamenii cu care lucrezi, nu să îi ameninți sau să îi dai afară”, adaugă Răzvan Cuc.

„Dacă voi fi ales primar, GARANTEZ că scad prețul apei și reduc la zero costul cu gunoiul menajer! Pietrenii vor avea în Primărie un partener, nu un dușman, așa cum a fost până acum! Despre aceste lucruri vorbesc în fiecare zi cu oamenii, în fiecare cartier. Știți ce m-au întrebat mulți? Dacă voi avea audiențe mai dese decât au fost până acum? Eu nu voi avea audiențe, voi fi tot timpul la dispoziția oamenilor!”, precizează Răzvan Cuc.

V.N.

One thought on “Răzvan Cuc, candidatul la primărie al Alianței pentru Piatra-Neamț: „Ca primar, garantez pentru apă ieftină și cost zero pentru gunoiul menajer!”

Lasă un răspuns