Răzvan Cuc atenționează: România are nevoie de un Președinte, de un Guvern și de oameni competenți în administrația locală!

Deputatul Răzvan Cuc (care pare tot mai aproape de candidatura din partea PSD pentru funcția de primar de Piatra Neamț) trage un semnal de alarmă avertizând că românii au nevoie să fie conduși, de sus până jos, de demnitari competenți. Cuc vizează în declarația lui (referitoare la acordul de la Bruxelles) atât autoritățile centrale (Președinte, Guvern) dar și autoritatea locală, detaliu care cu atât mai mult duce spre concluzia că el va fi social-democratul ce va fi aruncat în bătălia pentru Piatra Neamț.

<<Klaus Iohannis a ”tradus” patru zile de negocieri în 2 minute și 46 de secunde!
Am putea crede că președintele nostru este un supererou care poate transmite în mai puțin de trei minute rezultatul a patru zile de negocieri. 2 minute și 46 de secunde i-a luat președintelui să ne spună că România a obținut 80 de miliarde de euro în negocierile de la Bruxelles. În negocierile purtate de liderii europeni, bineînțeles, nu de președintele Klaus Iohannis care apare rar în fotografiile de la negocieri, iar când este, pare un simplu spectator.
Un președinte de țară apără drepturile cetățenilor și îi respectă. Emanuel Macron și Angela Merkel au stat 40 de minute într-o conferință de presă pentru a explica rezultatul negocierilor. Lui Klaus Iohannis i-au ajuns mai puțin de trei minute.

Într-adevăr, acordul de la Bruxelles este unul istoric. Europa are nevoie de bani pentru a depăși această criză. Ba mai mult, Europa are nevoie de o viziune pe termen mediu și lung, însă România are nevoie și de un Președinte, domnule Iohannis.
Țara noastră merită mai mult! Merită un guvern competent care să știe să gestioneze o criză, care să știe să folosească banii europeni în interesul cetățeanului. România are nevoie de oameni competenți în admnistrația locală, care să gestioneze proiecte pe fonduri europene>>, spune Răzvan Cuc.

Surse neoficiale apropiate de PSD Neamț spun că e o problemă de zile până ce candidatura lui Răzvan Cuc pentru funcția de primar de Piatra Neamț va fi anunțată în mod public. Acesta a devenit deja o țintă a altor candidați, de la alte partide (deja anunțați oficial) care, până acum, au criticat deja faptul că fostul Ministru al Transporturilor nu este născut în Neamț.

D.V.

2 thoughts on “Răzvan Cuc atenționează: România are nevoie de un Președinte, de un Guvern și de oameni competenți în administrația locală!

  1. Exact!! oameni competenti!! Si apare intrebarea…..tu ce dracu cauti aici??? Ca stim cu totii cat esti e „competent”……

  2. Și crezi că te regăsești printre ei????????

    Te înșeli amarnic!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns