Răzvan Cuc, anunț OFICIAL: „Candidez pentru Primăria Piatra Neamț”


Deputatul Răzvan Cuc a anunțat oficial, printr-o postare pe internet, candidatura sa pentru funcția de primar de Piatra Neamț, informație difuzată și acum 2 zile de Vestea.net.
În motivarea deciziei sale, Răzvan Cuc explică faptul că de luni de zile este mutat practic la Piatra Neamț și că observând, metaforic, că Perla Moldovei trebuie șlefuită a decis să se implice. Fostul ministru amintește și de faptul că a condus un minister atât de important, „am demonstrat că pot” și anunță că „Voi face echipă cu actualul președintele al Consiliului Județean, 𝗜𝗼𝗻𝗲𝗹 𝗔𝗿𝘀𝗲𝗻𝗲. Împreună vom transforma Piatra Neamț într-un oraș prosper, unde drepturile cetățenilor vor fi respectate, un oraș dezvoltat, un oraș european, așa cum merită această comunitate. Alături de viitoarea echipă de consilieri locali am pus la punct un program de guvernare locală”.

Mai jos, integral, anunțul oficial al candidatului:

🛑 Sunt o persoană activă și implicată, care vrea mereu mai mult. Mai mult pentru mine înseamnă mai mult pentru comunitatea pe care o reprezint. Și înseamnă mai mult pentru România.

🛑 Perioada în care am fost ministru al Transporturilor nu poate fi decât un avantaj. Am gestionat proiecte importante pentru țară, am demonstrat că pot, iar acum a venit momentul să mă dedic unor proiecte pentru Piatra Neamț.

🛑 Ultimele luni le-am petrecut aproape exclusiv în Piatra Neamț. Un oraș care cândva era recunoscut ca Perla Moldovei. Este și acum o perlă, dar una neșlefuită. Orașul a încetat să se dezvolte din lipsa de interes a autorităților locale. Într-o zi, însă, am zis: de ce să nu ma implic? Acesta este primul pas spre shimbare: implicarea.

🛑 𝗗𝗿𝗮𝗴𝗶 𝗽𝗿𝗶𝗲𝘁𝗲𝗻𝗶, 𝗮𝘀 𝘃𝗿𝗲𝗮 𝘀𝗮 𝘃𝗮 𝗮𝗻𝘂𝗻𝘁 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗻𝘁𝗶𝗮 𝗺𝗲𝗮 𝗱𝗲 𝗮 𝗰𝗮𝗻𝗱𝗶𝗱𝗮 𝗹𝗮 𝗣𝗿𝗶𝗺𝗮𝗿𝗶𝗮 𝗠𝘂𝗻𝗶𝗰𝗶𝗽𝗶𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗣𝗶𝗮𝘁𝗿𝗮 𝗡𝗲𝗮𝗺𝘁 𝗱𝗶𝗻 𝗽𝗮𝗿𝘁𝗲𝗮 𝗣𝗮𝗿𝘁𝗶𝗱𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗦𝗼𝗰𝗶𝗮𝗹 𝗗𝗲𝗺𝗼𝗰𝗿𝗮𝘁.

🛑 Voi face echipă cu actualul președintele al Consiliului Județean, 𝗜𝗼𝗻𝗲𝗹 𝗔𝗿𝘀𝗲𝗻𝗲. Împreună vom transforma Piatra Neamț într-un oraș prosper, unde drepturile cetățenilor vor fi respectate, un oraș dezvoltat, un oraș european, așa cum merită această comunitate. Alături de viitoarea echipă de consilieri locali am pus la punct un program de guvernare locală pe care vi-l voi prezenta și aici.

🛑 Am intrat în această cursă cu bună credință și nu pentru a candida împotriva cuiva. Consider că munca în echipă este în beneficiul cetățenilor. Așa că voi candida PENTRU cetățeni, PENTRU Piatra Neamț. Îmi asum un mandat în care să începem să construim un oraș modern, prosper, cu locuri de muncă. Un oraș la care visăm cu toții!

Î𝗹 𝗰𝗼𝗻𝘀𝘁𝗿𝘂𝗶𝗺 𝗶𝗺𝗽𝗿𝗲𝘂𝗻𝗮.

#faptenuvorbe #piatraneamt #construimimpreuna #modernizamimpreuna #psd

D.V.

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns