RĂZGÂNDIREA ANULUI! Arsene a reevaluat-o maxim pe directoarea TT: „Îi dau credit total doamnei Cărbunariu!” VIDEO

Preşedintele CJ Neamţ şi-a schimbat discursul la 180 de grade şi, la ultima şedinţă de Consiliu Judeţean, a anunţat „credit total” şi susţinere pe mai departe pentru directoarea TT, Carmen Cărbunariu.

Schimbare la 180 de grade pentru că, ăn urmă cu două săptămâni, pe 17 noiembrie, Arsene dădea un comunicat în care se ralia temerilor şi furiei celor care contestau schimbarea simbolului TT (de la Zburătorul la „logo păcănele”) sau a formatului Festivalului de teatru şi anunţa şi verificări a cheltuielilor.

La şedinţa de vineri, Arsene a citit câteva comparaţii de cifre, făcând trimitere la „auditul CJ Neamt” deşi, cu câteva zile în urmă, fix acele cifre fuseseră urcate pe siteul TT. Arsene nu e un naiv, ştie foarte bine că orice control financiar, dincolo de comparaţii (care nu pot fi total elocvente, mai ales că el a citat din bugetul de festival omitând pe cel al manifestării conexe, Gala Aniversară) verifică justa cheltuire a banului public pentru fiecare produs, plus respectarea cheltuielilor de achizitii.

Apoi, Arsene a făcut câteva referiri la mesajele pe care le-ar fi primit, toate doar de bine, atât pentru faptul că Cărbunariu a luat concursul („pentru faptul că am reuşit să o aducem pe doamna Cărbunariu manager…”) cât şi pentru calitatea festivalului din acest an:

„Personal am fost felicitat şi nu numai din judeţul Neamţ, şi de la Bucureşti, pentru faptul că am reuşit să o aducem pe doamna Cărbunariu manager la Teatrul Tineretului. Oameni şi din Piatra Neamţ, şi din Bucureşti, şi de la Sibiu, şi de peste tot… Pentru că este, sigur, indiferent dacă ne place sau nu unora, este un nume în Teatrul românesc”.

„Haideţi dă-i dăm credit pentru că eu intenţionez să-i dau credit total doamnei Cărbunariu pe ceea ce face la Teatrul Tineretului… Haidem să-i dăm credit un an de zile, după un an de zile o evaluăm şi vedem ce-a făcut bun, ce-a făcut rău”…

„Dacă vorbim de cheltuieli, sigur, unele ziare o să scrie DNA, să vină să vă ia, ca la Târgul de Crăciun, cheltuieli mari, nejustificate, nu stiu ce…

„Nu cred că trebuie să avem o atitudine tranşantă vizavi de managementul doamnei Cărbunariu… Aşadar, încă o dată vă spun, personal, ca preşedinte al Consiliului Judeţean, o susţin în continuare pe doamna Cărbunariu…”

Din tot discursul lui Arsene (pe care îl puteţi vedea mai jos, în format video), rezultă că în afară de discuţia cu „uciderea” Zburătorului, Cărbunariu are parte doar de muuulte aplauze, atât pentru organizarea festivalului cât şi pentru managementul derulat (intrat într-o mini-vacanţă din cauza unei deplasări în interes personal în Portugalia).

Aici, puteţi citi punctul de vedere de acum câteva săptămâni al aceluiaşi Arsene: Arsene dezavueaza ferm deciziile directoarei TT! O somează public pe Cărbunariu să renunţe la logo infantil cu care a înlocuit Îngerul-Zburător!

Mai jos, inregistrarea video – de la min 44.20, subiectul TT, de la min 59,35, prezentarea „reevaluării” de către Arsene:

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns