Râsu’-plânsu’ cu Modularul lui Arsene! Coviltire pe facebook, filmare cu încărcarea unui SINGUR CONTAINER GOL de la turci

O să fie bine – asta spun într-una Ionel Arsene și Maricel Popa (șefii CJ-urilor Neamț și Iași) și pupila lor Alina Popa (directoarea ONG-ului Euronest, care a funcționat ca „bidon” pentru banii publici alocați plății Spitalului Modular de la Lețcani), fără a declara, CLAR și CONCRET când va fi livrat, integral Spitalul, dată din care ar urma să curgă cele 7 zile stabilite prin contract pentru instalare.

O postare a lui Arsene făcută pe facebook aseară este elocventă: proba că totul e ok e o filmare de 19 secunde care surprinde încărcarea unui container gol într-un camion dublată de povestea frumoasă cu spitalul minune și cu informația că aceste containere vor fi trimise auto în timp ce aparatura medicală va fi trimisă naval, spre portul Constanța. Când vor ajunge toate, când vor fi montate? – asta nu mai spune Arsene care consideră că filmarea unui container este liniștitoare pentru toți cei care întreabă pe ce s-au dus 16 milioane de lei (3,2 milioane de euro) din banii nemțenilor.

Postarea și fimarea de 19 secunde pot fi văzute AICI (pe pagina de facebook a președintelui CJ Neamț) dar rămâne întrebarea logică ce furnizor serios încarcă real 100 de containere și trimite câteva secunde video doar cu un container?

Mult mai elocventă este fotografia ironică (de mai sus) care circulă pe internet și care a fost publicată deja de newsallert.ro.

<<Spitalul modular trebuia pus în funcțiune (la Iași, nu la Neamț) până marți, 19 mai, dar turcii care au câștigat o licitație (deja contestată de un participant) caută motive și scuze pentru faptul că au depășit termenul contractual. În loc de TIR-urile cu containerele și aparatură au trimis … niște poze. Până ajung turcii, se termină pandemia.
Pentru că numărul pacienților cu Covid-19 scade de la o zi la alta. La fel și al cazurilor noi. Totodată crește numărul celor însănătoșiți iar spitalele se golesc.
Spitalul modular care nici măcar nu ar fi pe teritoriul județului Neamț lipsește dar contractul a fost semnat și banii alocați.
Sătui de atâtea ”fapte, nu vorbe”, nemțenii au început să râdă amar de acest proiect al unui spital inexistent.
Și, dincolo de aceste glume, o întrebare cât se poate de serioasă: cele 3,2 milioane euro aprobate pentru nimic, erau necesare spitalelor din Piatra-Neamț, Roman, Târgu Neamț, Bicaz și Bisericani?…>>, scriu cei de la newsallert care amintesc și cum au votat taberele din CJ respectiva Hotărâre dar și că <<Avizul de legalitate a fost dat de secretarul județului, Daniela Soroceanu>>.

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “Râsu’-plânsu’ cu Modularul lui Arsene! Coviltire pe facebook, filmare cu încărcarea unui SINGUR CONTAINER GOL de la turci

  1. nimic nou sub soare,inca o sifonare de top marca Arsene( ca sa nu zic PSD,am dubii ca banii astia se intorc la partid). Si prostii din Neamt inca voteaza PSD,sa iasa iar sef marele iubotor de adolescente….
    Scapam noi si de Covod,dar de prostie…..niciodata

Lasă un răspuns