Răsturnare de situaţie: S-a lepădat de Iohannis. Şi-a tapetat microbuzul cu Ponta!

almasanu 1

Cetăţeanul din imagine, care arată sugestiv spre candidatul Victor Ponta este nimeni altul decât consilierul local UNPR din Podoleni-Neamţ care fusese înregistrat cu celebrele expresii pro-Iohannis şi anti-Ponta şi anti-PSD.

Ca într-o veritabilă operaţiune de reconvertire absolută, Mihai Almăşanu şi-a tapetat microbuzul cu afişe electorale gigantice pro Victor Ponta. Coincidenţă sau nu, respectivul afişaj mobil a fost realizat la doar câteva zile după ce lideri din filiala UNPR Neamţ (preşedinte Culiţă Tărâţă) au vorbit despre varianta sancţionării liderului local UNPR, menţionând că sancţiunea poate merge până la excluderea din partid.

Lepădat total de simpatia pentru Klaus Iohannis, Mihai Almăşanu a precizat acum o oră: “Normal că îl sprijin pe Victor Ponta. Normal că votez Victor Ponta Preşedinte! UNPR este în alianţă cu PSD şi Victor Ponta este candidatul comun!”.

almasanu 2 almasanu 3

 

 
În urmă cu câteva zile, vestea.net a publicat, în premieră, înregistrări din care reieşea că susţinerea UNPR Neamţ pentru Ponta este ca la împletit fulare, “doi pe faţă, doi pe dos”. UNPR Neamţ a reacţionat printr-un comunicat difuzat de presa care satelizează în jurul lui Culiţă Tărâţă, menţionând că respectivul a emis doar păreri personale care nu schimbă angajamentul UNPR faţă de PSD.

vestea.net

TRĂDARE! UNPR-ist al lui Tărâţă: “Cu Ponta, uşor… Votez Iohannis. Iar UNPR va guverna cu actuala opozitie” (Înregistrări AUDIO)

SANCŢIONAT pentru INDISCIPLINĂ sau pentru SINCERITATE? / Oamenii lui Tărâţă îl pun la colţ pe UNPR-istul care spunea că votează cu Iohannis şi că progresiştii vor rupe alianţa cu PSD

MIZA ASCUNSĂ a sancţiunii pentru „UNPR-istul vorbăreţ”: prin Almăşanu este pus la punct Ploscaru!

vestea.net

 

 

 

 

4 thoughts on “Răsturnare de situaţie: S-a lepădat de Iohannis. Şi-a tapetat microbuzul cu Ponta!

  1. ce vrajeala are mustaciosul….pai daca te aude colonelul sau orice alt slugoi din proximitatea precursorului de bors ca votezi cu ponta te zboara cit ai zice TCE…asta cu ponta e de fatada…cind intri la precursor e ca la popa…musai trebuie sa incepi cu ,,ma lepad de ponta,,…restul sint povesti

  2. Esti penibil domnule! Spui cu gura ta ca esti parte a unei strategii care incearca sa-l faulteze pe candidatul Ponta, apoi vii si te pozezi cu o masina tapetata cu mesaje de sustinere. Chiar e o sfidare la adresa inteligentei noastre, ne crezi de aceeasi factura cu tine. Cine te crede, pe tine si pe ceilalti unpr-isti in frunte cu barosanul lor, ca vei vota cu Victor Ponta??? Nimeni!

  3. Sa-ncerce sa iasa cu duba aia pe strada!
    Nu face zece metri si-i da lumea foc!

  4. Am o intrbare….Domnul Cultila Tarata nu a decedat??? Curios….Dar nu ma mai mira nimic..doar suntem in „Romanica ” tuturor posibilitatilor! 🙂

Lasă un răspuns