Răspunsul academic al fostului om de încredere al lui Chitic după un articol din Vestea: „Boschetarule! Jegule! Depravatule! Nenorocitule!”

Piatra Neamț – capitală de județ! – a avut la vârful politicii și administrației locale și personaje foarte exotice care, în ciuda unor demnități căpătate prin susținere politică sau altfel (oare cum?), comunică la un nivel sub nivelul mării atât din punct de vedere gramatical cât și ca mod de adresare, de construcție a frazei, de combinare a unor informații (parțial) adevărate cu minciuni gogonate.

După ce azi în Vestea a apărut un articol care pleacă de la un mesaj postat pe net de Valentin Ciobanu (fost consilier PNL în CL Piatra Neamț până a fost declarat INCOMPATIBIL de ANI pentru că a încălcat legea – deci A FĂCUT AFACERI ILEGALE – vânzând produse de la firma propri unor unități subordonate Primăriei, fost director general la Publiserv, firmă a Primăriei Piatra Neamț, fost membru al Biroului Politic Local PNL Piatra Neamț), respectivul a postat, pe facebook, pe pagina care îi aparține, un alt mesaj care nici măcar nu are nevoie de semnătură, pentru că îl reprezintă atât de bine ca discurs public.

Articolul din Vestea este acesta: Fostul directorul analfabet de la Publiserv (susținut de binomul Chitic-Bîrjoveanu) acuză: „SAU SIFONAT BANII LA PRIMĂRIA PIATRA NEAMȚ!” (sic!) și în respectivul text se face trimitere către unul și mai cuprinzător (despre nePERFORMANȚELE manageriale ale lui Ciobanu de la Publiserv), publicat tot azi de concurență: PUBLISERV ABIA ÎȘI TRAGE SUFLETUL DUPĂ INVESTIȚIILE DIN PERIOADA FOSTULUI DIRECTOR CIOBANU, DEVENIT ÎNTRE TIMP ”LUPUL MORALIST” (TVM Neamt).

Răspunsul academic al celui trimis de binomul Chitic-Bîrjoveanu să conducă ba orașul (în CL) ba firma Primăriei cu cei mai mulți bani virați de la bugetul local este cel de mai jos:

Nu o să răspund acum la toate epitetele, insultele sau acuzele onor ex-politicianului despre care măcar din jumătate din presa nemțeană serioasă a spus că este „analfabet (funcțional)”; observ că mai nou, stimabilul a devenit un fel de ANAF PERSOANĂ FIZICĂ care are grija datoriilor altora. Nu am înțeles absolut deloc nici partea cu „banii publici furați” (rețin că ANI a spus despre el că a obținut încasări la firma familiei prin încălcarea legii – Ciobanu, INCOMPATIBIL şi MINCINOS! Cel mai penibil lider din PNL Neamţ).

Nici pensie alimentară nu știu cui să plătesc (băiatul cel mare, din prima căsnicie, susținut ȘI DE MINE în facultate, acum e pe picioarele lui, lucrează la o firmă de IT din Cluj, fiică-mea e de 2 ani studentă la Drept la Iași, cel mic tocmai a dat Capacitatea și… stă în aceeași casă cu mine). Nu sunt și nu m-am dat niciodată un părinte perfect, am mai primit lecții în acest sens de-a lungul timpului (chiar de la „moraliști” care nu știu ce înseamnă să ții în brațe propriul copil când îi dau dinții, când are colici sau să vorbești cu copiii care cresc despre prima dragoste, despre drumul de urmat în viață). Sunt însă împăcat cu gândul că în ce privește articolele din Vestea (scrise de mine sau de colegi) despre Valentin Ciobanu, acestea s-au referit strict la prestația lui ca (fost) om din politică și administrație, nu la familia sau la copiii lui. („COPIII” cu 3 de „i”, domnule ex-consilier local, nu ca în rândul 3 din postarea Dvs.).

Despre datoriile mele ca persoană fizică sau ca fost administrator de firmă am mai scris o dată, nu o să insist acum. Cert e o parte au fost plătite, pentru altele e executare silită, altele sunt contestate, de asta există și Justiție, și ANAF, și judecători… Dar dacă tot are această aplecare în întocmit pomelnice cu datorii, sunt convins că ex-consilierul local are deja un printscreen și cu procesele cu NIȘTE bănci de pe portalul just.ro al unuia din cei care l-au susținut.

Revenind la limbajul academic al fostului consilier, reamintesc că acesta a ajuns în Consiliul Local pe lista de candidați întocmită, girată și susținută de primarul Dragoș Chitic (fost președinte PNL Piatra Neamț) și de Romel Bîrjoveanu (fost prim-vicepreședinte al PNL Piatra Neamț), cei doi etalându-și susținerea pentru Ciobanu și când acesta a fost propulsat (că tot era INCOMPATIBIL, pentru AFACERI ILEGALE, în funcția de consilier) ca director general la Publiserv.

Dacă într-o capitală de județ ajung în funcții supreme de reprezentare locală astfel de „academicieni” precum Ciobanu, nu e greu de ghicit ce se întâmplă prin unele comune unde, la fel, organizațiile de partid sunt confiscate de găști cu apucături de mafioți.

Cum spuneam și într-un intro pe facebook la articolul care l-a iritat pe ex-consilierul în discuție, acușica vin alegerile locale, or să vă bată iar diverși prin porți după voturi, așa că votați Ciobanu!, votați Chitic!, votați Bîrjoveanu!

Daniel VINCA

Nota Bene – cred că e prima dată când mă gândesc serios (în ciuda disconfortului de timp) să mă adresez unei instanțe. Că tot am citit pe la unii amici ai lui Ciobanu cum e cu „facebook – spațiu public”.

NB 2 – Dacă nu înțelegeți de ce „fost om de încredere al lui Chitic”, dați o căutare pe net și vedeți – video sau în format scris – ce frumos îl descria primarul de Piatra Neamț pe fostul om din CL și din conducerea PNL Piatra Neamț…

 

One thought on “Răspunsul academic al fostului om de încredere al lui Chitic după un articol din Vestea: „Boschetarule! Jegule! Depravatule! Nenorocitule!”

 1. Ciobanu Isi plateste darile la stat din ”afacerile” securistului de taica-sau afaceri care se bazeaza pe sifonarea banului public prin sistemul securisto mafiot care a pus stapinire pe aceasta tara dupa 89.

  E simplu sa faci afaceri cind ai garantate contracte grase de catre securisti neavind nici un fel de concurenta.

  Si un ”oligofren” poate fi ”mare afacerist” in aceste conditii.

  Aceste ”afaceri garantate” de securistii mafioti care conduc aceasta tara a fost si este modalitatea principala de inbogatire a unor analfabeti pe care ii regasim peste tot in aceasta tara si ne intrebam cum dracu asemenea prosti patologici care intr-un mediu economic concurential corect ar fi fost muritori de foame supravetuind doar din ajutoare sociale ajung sa faca afaceri de milioane de euro??

  Cind Ciobanule tu si familia ta veti face afaceri corecte intr-un mediu concurential corect nefiind conectati la robinetul de bani ai statului securisto mafiot atunci sa ne spui de taxe si impozite.

  Pina atunci sunteti niste paraziti care sifoneaza banul public la fel ca multi altii.

  Sa zici merci ca traiesti intr-o tara bananiera ca Romania unde banul public este la discretia unor securisti analfabeti ca altfel erai un muritor de foame.

Lasă un răspuns