Răscoală în PSD! Se pregătește scrisoarea celor 28! La Neamț, linișșșște!

Partidul Social Democrat explodează la propriu, iar criza este una fără precedent în mandatul lui Liviu Dragnea. 28 de lideri județeni au semnat deja o scrisoare deschisă prin care îi vor cere demisia lui Liviu Dragnea din funcția de președinte al PSD și din cea de președinte al Camerei Deputaților, anunță stiripesurse.ro.

Întreaga grupare din Sud s-a întors împotriva lui Liviu Dragnea și între semnatari sunt și oameni cu foarte mare greutate în partid. Sursele noastre arată că inclusiv greii Niculae Bădălău și Paul Stănescu au semnat scrisoarea prin care cer demisia lui Liviu Dragnea. De menționat, că semnatarii scrisorii nu se raliază neapărat în spatele Gabrielei Firea, ci sunt pe cont propriu. Aceștia vor demisia lui Dragnea pentru modul în care a ajuns să conducă PSD și sunt deciși ca de această dată să meargă până la capăt, au precizat aceleași surse.

Contestatarii lui Dragnea vor solicita convocarea unui Comitet Executiv cât mai rapid posibil, chiar dacă liderul PSD își dorește să amâne cât mai mult această ședință. Este pentru prima oară când un număr atât de mare de grei ai PSD îi cer demisia lui Liviu Dragnea și se anunță un Comitet Executiv cum nu am mai avut la PSD foarte mulți ani.

Trebuie notat faptul că Liviu Dragnea nu poate fi demis de Comitetul Executiv ci doar de Congres. Însă, CEx-ul poate decide convocarea Congresului și dacă au majoritate, atunci Liviu Dragnea va fi demis.

Deocamdată, la PSD Neamț este liniște, niciun lider nu a ieșit în față să anunțe o poziție anti-Dictatura Dragnea. Ba chair Ionel Arsene, șeful PSD Neamț, a fost primul baron local care imediat după acuzațiile lui Firea a ieșit cu un mesaj de susținere pro-Dragnea, pe principiul „dai ]n mine, dai în uzine…”.

Irina Popa

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Răscoală în PSD! Se pregătește scrisoarea celor 28! La Neamț, linișșșște!

  1. Straniul asta de Arsene,pt amicul lui e in stare sa parjoleasca tot judetul….nu il intereseaza absolut nimic in afara pastrarii privilegiilor. Sper doar sa se finalizeze dosarele cat mai repede si sa se intoarca acolo unde ii este locul…in puscarie si apoi in anonimat total….

  2. La Neamt nu mai exista psd-isti adevarati.Ca si la centru cei care conduc filIala PSD Neamt sunt niste corcituri politice.Fosti activisti PCR care acum traiesc din linsul maini lui Arsenie, care este orice numai om politic nu.Unii care nu au mai fost bagati in seama de Arsenie scriu pe la ziare sau o fac pe desteptii.Cu Andrusca ministru cei de la Neamt au confirmat ca sunt niste nulitati.Sper sa plece infractorul de la centru fiindca asa vom scapa de nulitatile de la Neamt.

Lasă un răspuns