Ramona David, noul lider al Organizației de Femei PSD Piatra Neamț

OFSD Piatra Neamț are, dinainte de sărbătorile de iarnă un nou lider. Este vorba despre Ramona David care a ocupat locul lăsat vacant de Florentina Moise, care fusese aleasă președinte al PSD Piatra Neamț.

Ramona David a ocupat funcția respectivă în urma unei ședințe de alegeri. Inițial își mai anunțase intenţia de a candida o altă doamnă social-democrată dar care… a renunţat la idee. Astfel că noua preşedintă a femeilor social-democrate a fost aleasă cu o mare-mare majoritate…

„Îmi doresc ca organizaţia OFSD Piatra Neamţ să fie în continuare o adevărată echipă, aportul nostru să fie cât mai consistent şi în confruntările electorale care urmează în 2020 dar şi în viaţa comunităţii, pentru că politica nu este doar despre alegeri ci mai ales cu şi despre oameni”, a declarat Ramona David în exclusivitate pentru Vestea.net.

„O felicit pe Ramona David, noul președinte al organizației OFSD Piatra Neamț, ales în cadrul Conferinței de alegeri ce a avut loc  conform Statutului. Urez realizări temeinice bazate pe respect reciproc. Suntem o echipă puternică și va multumesc.
Urez tuturor doamnelor sănătate, împliniri și cât mai multe proiecte pentru semenii noștri”, a declarat Florentina Moise (fosta deţinătoare a funcţiei respective) imediat după conferinţa de alegeri.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns