„Rămâi cu Ucraina!” Asta scrie pe tricoul și în mesajul primite de prefect de la refugiați!

Un tricou pe care scrie „Stand whith Ukraine” și o scrisoare de mulțumire cu mesajul „Rămâi cu Ucraina” – asta a primit prefectul de Neamț, Adrian Niță, în prima zi de Paști, de la refugiații ucraineni aflați în acest județ.

După cum se observă în scisoare de mai sus, ucrainenii au cuvinte de apreciere pentru toți nemțenii implicați în sprijinirea refugiaților, scriind prefectului că „oamenii tăi sunt primitori și amabili – este foarte emoționant și ne inspiră”.

Refugiații au oferit prefectului și familiei sale și o pască pe care sunt steagurile Ucrainei și României:

„Anul acesta Paștele a avut o semnificație aparte. Am sărbătorit cu cei ce au reușit să scape de urgia războiului, gândindu-ne și la cei care petrec aceste sărbători sub gloanțe.
Este un amestec de bucurie și de tristețe din care răsare speranța că totul se va încheia cu bine cât mai repede.
Astăzi am fost emoționat să primesc din partea mamelor copiilor refugiați o pască făcută de ele, un tricou și o scrisoare de mulțumire adresată totodată și nemțenilor care și-au arătat dragostea și grija față de refugiați.
A fost o perioadă în care noi, nemțenii, am arătat că suntem solidari, că ne pasă de aproapele nostru aflat în suferință, că suntem izvorâtori de iubire iar comunitatea noastră este una ce posedă o înaltă conștiință și o valoare spirituală mare. Știu că mulți avem și familii de români nevoiași de care ne îngrijim dar cu toate acestea am găsit timp și resurse să ajutăm și aceste suflete pribege care au căutat adăpost la noi în țară.
Pentru toate acestea să vă dea bunul Dumnezeu sănătate, bucurii și forța de a face și mai mult bine!

Hristos a înviat!”, a precizat prefectul după ce a petrecut prima zi de Paști cu ucrainenii.

V.N.

 

One thought on “„Rămâi cu Ucraina!” Asta scrie pe tricoul și în mesajul primite de prefect de la refugiați!

 1. Campanie de 2 bani pentru prostii analfabeti de pe facebook adica electoratul PSD,electoratul care tine aceasta tara in inapoiere si subdezvoltare de 30 de ani.
  In rest,cei care au un IQ mai mare decat al unei maimute rad si cu curu de toate aceste ”actiuni” .Se vede de altfel si in poze.Nici el nu se poate abtine sa rada de penibilitatea situatiei.Atat de ridicola e situatia.
  In rest dl prefect in afara de a poza imbracat cu haine de lux si zeci de ore ”petrecute”in saloane cosmetice ca sa arate cat mai bine sa le”impresioneze”pe ucrainience,nu face absolut nimic.
  A incasat 800 milioane net pana acum absolut degeaba,judetul Neamt este ultimul la investitii ,nivel de trai si costurile vietii.
  Nu exista nici o activitate legata de aceste lucruri.ZERO barat.
  Asa se sifoneaza/fura banii in Romanica.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.