Raluca Turcan, desființată de Oana Bulai: „Dezastrul echipei câștigătoare!”

Oana Bulai (deputat PSD de Neamț) taxează ferm ipocrizia Ralucăi Turcan, (încă) Ministrul Muncii care în prag de a rămâne fără funcția ministerială manifestă o grijă deosebită față de pensionari, anunțând că nu mai sunt bani pentru pensii.

„Dezastrul lăsat în urmă de #echipacâștigătoare!
Încă o dovadă a modului iresponsabil în care a fost guvernată țara în ultimul an. După ce săptămâna trecută aflam că nu mai sunt bani pentru a plăti salariile medicilor în decembrie, acum doamna Turcan ne spune că nu mai sunt bani pentru plata pensiilor și alocațiilor.
Dar unde ați fost doamnă Turcan până acum? De ce nu ați făcut nimic?
Când PSD a spus în luna septembrie că la rectificarea bugetară a fost tăiat bugetul Ministerului Muncii cu 3 miliarde lei pentru a fi redistribuiți către Fondul de rezervă al Guvernului ați tăcut mâlc. Ba mai mult, chiar dumneavoastră, doamnă Turcan, în septembrie spuneați că „sumele pentru plata pensiilor, ajutoarelor sociale și a celorlalte drepturi sunt prevăzute în buget și vor fi achitate la timp”! Acum nu mai aveți bani? Ce s-a întâmplat cu banii?
Iată că se confirmă ce spuneam în septembrie: ați luat bani de la pensii pentru a da la primarii PNL. Nu v-a păsat de pensionari atunci!”
, spune Oana Bulai.

Imaginea cu care deputata PSD își ilustrează mesajul (declarații ale Ministrlui Muncii, spunând lucruri diferite pe același subiect) este elocventă:

Reacția Oanei Bulai survine după o adevărată detonare internă a PNL a Ralucăi Turcan care a postat pe un grup intern PNL mai multe acuzații la adresa lui Florin Cîțu, căruia i-a cerut și demisia, acuzându-l că a negociat cu PSD în defavoarea PNL.

Ceea ce părea a fi un moment de sinceritate a unui important lider PNL s-a dovedit a fi doar o răzbunare a cuiva care nu mai prinde funcția de ministru. Motivul pentru care Raluca Turcan a cerut demisia lui Cîțu. Lideri PNL: A sunat pe toată lumea ca să fie ministru undeva, oriunde” – este un titlu din presa centrală care explică, prin vocea unor lideri PNL, ce se ascunde în spatele așa-ziselor dezvăluiri ale Ralucăi Turcan.


V.N.

2 thoughts on “Raluca Turcan, desființată de Oana Bulai: „Dezastrul echipei câștigătoare!”

 1. Turcan,trompeta penibila a anti-reformistilor deghizati in reformisti de la PNL care ne-a plictisit groaznic timp de 2 ani cu”LOZINCILE” DE 2 BANI privind desfiintarea si reformarea pensiilor speciale si de serviciu la 40 de ani,care sunt o hotie si o bataie de joc la adresa noastra,s-a gasit acum la spartu targului cand nu a mai prins nici un ciolan sa critice in stanga si dreapta.

  Penibil,putin spus.

  Cine i-a oprit pe cei de la PNL sa faca REFORME,daca vroiau?NIMENI.

  Acest partid mini PSD denumit PNL nu a avut de gand niciodata sa faca nici un fel de REFORME.

  Acum Turcan si Bulai sunt ”colege”de ”guvernare”.

  Niciodata tara asta nu a avut mai multi palavragii mincinosi si diversionisti penibili,analfabeti si incompetenti precum avem in prezent in aceasta alianta a hotiei si sloganurilor de 2 bani.

  Singura garantie este cea lasata de Ghinea(USR) cu acest PNRR.

  Daca nu fac REFORME REALE banii de la PNRR nu vor veni NICIODATA.

  Pentru asta trebuie sa multumim celor de la USR.

 2. Bulai nu este in drept sa faca asemenea aprecieri populist crezand ca ii mai da cineva atentie.O doare undeva de pensionari.Sa nu o mai faca pe viteaza ca este mai slaba ca Turcan.Nu cred in „chisalita” politica pnl , psd.Toti fug dupa ciolan.Soferul Budai o face pe inteleptul iar peste 2-3 luni de zile dispare.

Lasă un răspuns