Raed Arafat spune că directorul Spitalului Județean Neamț MINTE: „Nimeni nu m-a întrebat nimic despre pacientul ars de la Piatra Neamț!”

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situația de Urgență susține că toți cei care au susținut că s-au consultat cu el pentru găsirea de soluții în cazul pacientului cu arsuri grave de la Piatra Neamț mint, că nimeni nu l-a sunat deși i-a fost invocat numele în declarații de presă. Arafat a transmis acest mesaj la ore bune după ce presa locală și centrală îl cita pe dr Codruț Munteanu, directorul Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț care explica cum a dat diverse telefoane unuo responsabili de la București, inclusiv lui Arafat și, cu toate astea, nu s-a găsit un loc într/un spital de arși din București.

<<M-am obisnuit sa las de la mine si sa inchid ochii la cate murdarii si minciuni sunt scrise despre mine si despre ce fac de catre unii si altii care se ascund in spatele conturilor de facebook si comenteaza de dimineata pana seara. De aceasta data chiar este prea mult. Acum cateva minute mi-a ajuns o postare pe site-ul “coruptiaucide” in care sunt acuzat ca am cerut sa fie lasat un pacientul cu arsuri la Iasi 24 de ore.
Mincinosilor, eu am calatorit toata ziua de astazi, acum am terminat o sedinta in Norvegia unde ma aflu din partea NATO la un exercitiu in calitate de presedinte al comisiei medicale civile. Nu am stiut de pacientul respectiv si nimeni nu m-a intrebat nimic in relatia cu acest pacient. Asa cum coruptia ucide, minciuna si prostia pot ucide si pot,la randul lor, face foarte rau unei tari. Nu stiu cum va permiteti sa mintiti in halul acesta pe site-ul respectiv si nici macar sa nu verificati informatia pe care o difuzati! Sper ca aveti bunul simt sa retrageti ce ati scris acolo si comentariile care se refera la mine in contextul fals pe care l-ati prezentat altfel cu siguranta ne vom vedea la instanta!>>, spune Arafat în respectiva postare. 

Declarația directorului Codruț Munteanu publicată de realitateadeneamt.net a fost următoarea: ”Nu am avut niciun fel de loc la București, în cele 3 clinici de referință: Floreasca, Spitalul de Arși și Bagdasar-Arseni. Personal am vorbit cu domnul Arafat, am vorbit și cu domnul ministru secretar de stat Călin Alexandru, care ne-a spus <Descurcați-vă măcar 24 de ore, ca după să încercăm să găsim un loc la București>”.

Din neatenție sau pentru a nu deranja anumite cercuri politice, Arafat îi critică pe cei care comentează informația dar nu pe directorul spitalului care a făcut publică respectiva informație.

D.VINCA

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns