Pune mâna pe cele mai bune bonusuri la cazinoul online în 2021

Ți-ar plăcea să poți să pariezi mai mulți bani, să ai șanse mai bune de câștig și chiar să câștigi mai mult cu aceeași sumă depusă inițial decât ai face-o în mod normal? Cu siguranță că da! Secretul este să găsești și să profiți de cele mai bune bonusuri la înscriere. Astfel, vei putea să pariezi pentru mai mult timp și chiar să ai șansa de a pleca cu și mai mulți bani acasă, dar cu aceeași sumă depusă inițial. La cei de la SlotV Casino o să găsești oferte și bonusuri de care poți profita. În continuare, îți voi prezenta câțiva pași pe care să îi urmezi pentru a putea decide care este cea mai bună ofertă și cum te poți folosi de ea.

Rotiri gratuite sau bonus în bani?

Acesta este primul și cel mai important pas: decide ce tip de bonus vrei să folosești. Acesta te va ajută să vezi ce cazino are cele mai bune bonusuri la înscriere, dar de asemenea și ce tip de bonusuri oferă. Există două opțiuni principale, prima fiind cea de rotiri gratuite. În caz că nu știi ce sunt acestea, practic un astfel de bonus îți oferă posibilitatea de a învârti de mai multe ori la anumite sloturi gratuit, fără să depui bani.

Al doilea bonus oferit de cazinouri este cel în bani. Să presupunem că ai depus suma de 100 de lei la cazino. În cazul în care bonusul este de 100% din suma depusă, atunci vei primi 200 de lei pe care să îi folosești în contul tău. De obicei, astfel de oferte se vor aplica numai la sloturi. Din cauza simplicității și a efectului general, au fost unele dintre cele mai bune și mai populare tipuri de bonusuri oferite de cazinouri.

Fii la curent cu cerințele de rulaj

Cerințele de rulaj vor fi prezente la orice ofertă vei vrea să accesezi. Și, la urma urmei, ce folos să ai o ofertă foarte bună și tentantă dacă are niște cerințe de rulaj imposibile de atins? De obicei cerințele vor fi de 20, 40, 60 sau chiar mai multe ori decât suma depusă inițial. Probabil că știi deja, cu cât cerințele vor fi mai mici, cu atât vor fi mai ușor de atins. Aceste numere reprezintă de câte ori va trebui să pariezi până să poți să retragi sumele câștigate în contul tău sau prin metoda pe care tu ai selectat-o. Fără aceste condiții și cerințe de rulaj, jucătorii ar putea pur și simplu să depună bani, să primească un bonus și să retragă imediat banii fără să îi riște. Totuși, acest lucru nu este posibil la niciun cazino din lume.

Orice cazino îți va prezenta cerințele de rulaj direct pe pagina de termeni și condiții ale bonusului sau în secțiunea de Promoții. De obicei, va trebui să dai click pe acel bonus și să verifici informațiile acestuia. O a treia modalitate prin care poți să verifici aceste condiții de rulaj sunt în partea de sus a paginii principale, unde există o secțiune de tip “slide”. Acolo vei puea să vezi bonusurile, precum și condițiile de rulaj și alte detalii despre bonusuri.

Nu paria prea mult la Sloturi

O să observi că la unele jocuri poți să plasezi un pariu cu orice sumă dorești. Acest lucru este ideal numai în cazul în care ai o sumă mare pe care vrei să o joci. Dar, în cazul în care nu ai depus prea mulți bani, vei dori să plasezi pariuri cât mai mici, de obicei până în 5 dolari. Motivul este că, plasând pariuri mai mici, vei avea șansa să joci un timp mai îndelungat, dar și să respecți acele condiții de rulaj impuse de cazino.

Retrage cât de mulți bani poți după ce ai atins condițiile de rulaj

Odată ce ai reușit să îndeplinești condițiile de rulaj, te sfătuiesc să îți retragi banii câștigați. Poți alege să retragi numai banii pe care i-ai făcut ca profit, fără investiția inițială. Vei putea pe urmă să folosești acei bani pentru a juca la un alt cazino și să profiți de un nou bonus de bun venit. Această strategie este folosită de foarte mulți jucători, chiar și de către cei profesioniști. În funcție și de cazinoul pe care l-ai ales, vei avea diferite oferte și bonusuri de-a lungul timpului. Unele cazinouri oferă chiar bonusuri de fidelitate, însă în cazul în care cazinoul la care tu ai jucat nu îți oferă această posibilitate, faptul de a te folosi de acel bonus de bun venit la alte cazinouri este o alegere foarte bună.

Folosește toate ofertele de bonus fără depunere disponibile!

Multe cazinouri online îți oferă bonusuri fără depunere, adică primești bani gratuit pe care să îi joci fără ca tu să depui nimic. Aceste oferte o să fie valabile numai pentru jucătorii care abia și-au creat un cont pe site-ul cazinoului. Tot ce trebuie să faci este să îți creezi un cont și vei avea, de obicei, o rubrică la înscriere pentru introducerea unui cod de bonus sau de bun venit. Vei găsi aceste coduri direct pe site-ul cazinoului sau pe Google.

Acestea pot să fie și bonusuri mici. De exemplu, poți primi 5 rotiri gratuite la Sloturi. Chiar dacă sunt bonusuri mici, tot sunt gratuite și pot să fie eficiente. Poți face profit de pe urma acestora. Atât timp cât au cerințe de rulaj bune, vei putea profita de orice ofertă.

Concluzie

Întrucât multe cazinouri online au început să își desfășoare activitatea în acest fel, fiecare cazino a încercat să atragă cât mai mulți jucători. Din acest motiv au început să apară și bonusuri fără depunere, prin intermediul cărora jucătorilor li se oferă sume de bani sau rotiri gratuite pentru a încerca mai întâi site-ul. Aceasta este o modalitate excelentă de a testa un cazino nou și de a te convinge dacă merită sau nu să depui la acesta. Poți testa mai multe cazinouri ce oferă bonusuri fără depunere până să alegi să depui la unul din ele.

Ad.V.

Lasă un răspuns