Puncte de colectare gunoi securizate! Cea mai importantă investiţie din Piatra Neamţ, din 2019, anunţată de viceprimarul Gavrilescu! VIDEO

Cea mai importantă investiţie a municipalităţii pietrene şi dată ca realizare sigură în 2019 de către viceprimarul Bogdan Gavrilescu se referă la reformarea actualului sistem de colectare a gunoiului.

În locul celor 618 „şeldere” actuale (baterii de tomberoane) vor rămâne doar 419 care vor fi închise cu pereţi şi cu acoperiş. „Nu va fi o închidere ermetică ci doar una vizuală şi de protecţie”, spune viceprimarul Gavrilescu, care adaugă că „accesul locatarilor va fi făcut pe baza cartelelor de acces la scara de bloc”.

Un astfel de punct de colectare va costa aproximativ 6000 lei, la o evaluare prezumat[, ceea ce ]nseamn[ c[ totalul investi’iei se va duce la circa 2,5 milioane de lei.

Mai multe detalii despre acest proiect dar şi alte informaţii, în interviul video de mai jos, realizat la începutul lunii ianuarie.

 

 

D.V.
VIDEO – George Vinca

 

 

 

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Puncte de colectare gunoi securizate! Cea mai importantă investiţie din Piatra Neamţ, din 2019, anunţată de viceprimarul Gavrilescu! VIDEO

  1. Trei garduri, 6000 de lei?!Se poate face si un tarc cu o cheie normala, nu e nevoie de cartela…

  2. Gavrilescu patru clase a carui singur scop este sa fure banii orasului Piatra Neamt cu ajutorul clicii de hoti din PNL.

    Nu exista rusine mai mare pentru acest oras decit sa avem asemenea analfabet ca viceprimar,potential europarlamentar???Vai de capu nostru.

    Jalnic.

    Numai hotii peste tot unde isi pune amprenta:adapostul de ciini(14 ron pe zi ciine!!,un meniu la Noir costa mai putin,12 ron fiind furati),indemnizatie de 200 milioane/luna(doamne fereste),puncte de colectare ”securizate”de 6000 ron?hahahahaha care nu costa mai mult de 500 ron,numai hotii pe linie.

Lasă un răspuns