Publiserv: Asfaltări până la lăsarea întunericului! FOTO


În ultimele două săptămâni, angajații Publiserv au lucrat zi de zi în program prelungit, pentru ca graficul lucrărilor de reabilitare a străzilor din oraș să fie respectat. O spune chiar directorul societății, Adrian Niță, ai cărui subalterni au intrat astăzi cu utilajele pe strada Cuiejdi – în zona Pieței Centrale.
Încă de la primele ore ale dimineții, accesul în zonă a fost blocat, pentru ca lucrările să poată să se desfășoare așa cum trebuie.
Am decis să se lucreze în program prelungit, până la ora 19.00, pentru că ne dorim să remediem pe cât posibil cât mai multe străzi din municipiu”, a precizat Niță.


Totodată, acesta a ținut să își ceară scuze pietrenilor pentru eventualul disconfort creat din cauza lucrărilor. „Îmi cer scuze tuturor locuitorilor orașului care au fost deranjați într-un fel sau altul pe durata efectuării lucrărilor de reabilitare sau asfaltare a străzilor din oraș. De asemenea, le mulțumesc pentru înțelegerea de care au dat dovadă și-i asigur din nou că vom face tot ce ne stă în putință pentru ca străzile să arate bine și să ofere condiții optime pentru un trafic în siguranță”, a punctat directorul Publiserv.
Și cum sărbătoarea Învierii Domnului bate la ușă, Niță a ținut să le transmită tuturor locuitorilor orașului sărbători fericite și un Paști îmbelșugat. Nu i-a uitat nici pe angajații săi, cei care au înțeles nevoia de a lucra peste program în ultima perioadă. „Le mulțumesc din toată inima bravilor angajați ai Publiserv pentru efortul pe care l-au depus zi de zi și pentru faptul că au înțeles cât de important este ca drumurile din oraș să fie refăcute în cel mai scurt timp posibil”, a încheiat Adrian Niță.

Alex SÎRBU

Comentarii Facebook

One thought on “Publiserv: Asfaltări până la lăsarea întunericului! FOTO

Lasă un răspuns