PSD, „zdroghit” la Bicaz! Victorie istorică a PNL în fieful social-democrat!


PNL Neamţ a repurtat o victorie istorică în oraşul Bicaz, în fieful social-democrat al primarului Nicolae Sălăgean, obţinând din poziţia de opozant 999 de voturi (37,63 %) faţă de 784 de voturi (29,54%) faţă de PSD-iştii aflaţi la putere.

Declinul echipei PSD din Bicaz e reliefat şi de faptul că a pierdut în favoarea liberalilor 7 secţii medii şi mari (între 182 şi 566 voturi exprimate) şi a câştigat doar în 3 secţii foarte mici (între 27 şi 82 de voturi exprimate).

Următorii competitori în clasament după Iohannis şi Dăncilă au fost la Bicaz Barna cu 14,17% şi, la foarte mică distanţă, Mircea Diaconu cu 11,04%.

Paleologu a obţinut 7,61 procente iar toţi ceilalţi candidaţi, sub 3 la sută fiecare.

Candidatul circar Alexandru Cumpănaşu (care şi-a construit campania pe drama nepoatei sale răpită şi ucisă, după cum spune DIICOT), care este angajatorul „investigatorului” Harabagiu, a obţinut un penibil scor de 1,06 % la Bicaz.

Coordonatorul campaniei electorale PNL de la Bicaz dar şi pe toată zona arondată, George Lazăr a declarat pentru Vestea că „Este vorba despre o victorie comună a candidatului Klaus Iohannis, a PNL Neamţ dar şi a inimoasei echipei liberale de la Bicaz. Sunt mândru că fac parte din această echipă de oameni tineri şi frumoşi care acum, în numele majorităţii locuitorilor din Bicaz îi spun domnului Sălăgean că e timpul să plece acasă.
Termină acuşica două mandate şi, sub cârmuirea sa, Bicazul a ajuns mai rău decât o comună amărâtă. Administraţie zero, viziune de dezvoltare zero, grijă faţă de viaţa adulţilor şi copiilor – uitaţi-vă ce e în Dodeni! – zero, deci domnul Sălăgean este primarul zero care este groparul acestui oraş.
A venit vremea ca în fruntea administraţiei oraşului să vină o echipă de oameni tineri şi competenţi. Dacă domnul Sălăgean nu înţelege imediat nu înţelege imediat acest lucru, nu e nicio problemă, bicăjenii îşi vor recâştiga oraşul, din mâinile acestuia, cu ajutorul echipei PNL!”.

V.N.

Lasă un răspuns