PSD şi TSD Neamţ, mesaje de susţinere pentru noul premier propus de partid

PSD Neamţ o asumă şi o susţine pe Viorica Dăncilă, cea nominalizată ca propunere de premier de către partid. Organizaţiile de seniori dar şi de tineret sau de femei au transmis mesaje publice în acest sens.

Mai jos, cele ale organizaţiei judeţene şi ale organizaţiei de tineret:

<<O felicit pe colega mea Viorica Dăncilă pentru nominalizarea primită din partea Comitetului Executiv al PSD. Doresc să o asigur de tot sprijinul meu. O cunosc de mult timp pe Viorica Dăncilă și consider că întrunește calitățile necesare pentru a ocupa funcția de prim-ministru. Este o femeie cu o mare capacitate de a colabora cu ceilalți, nefiind conflictuală, extrem de apreciată în partid, dar și în afara lui. Cred că este o propunere foarte rațională și foarte potrivită pentru momentul acesta în care ne aflăm, o propunere care poate să dea unitate acțiunii PSD-ului, atât la nivel politic, cât și guvernamental.

Viorica Dăncilă are marele avantaj de a cunoaște instituțiile europene, de a dialoga cu partenerii europeni, ceea ce va conta foarte mult în relația Bucureștiului cu Bruxelles-ul. Consider că este un om integru, cu o experiență profesională și politică greu de egalat.

Pentru PSD, dar și pentru România, nominalizarea Vioricăi Dăncilă reprezintă premieră. Este prima femeie care să aspire la poziția de prim-ministru al României. Mă bucur că PSD este primul partid care vine cu o astfel de propunere. Sunt de părere că a sosit momentul să arătăm că suntem o țară care sprijină participarea femeilor în poziții cheie.

Ionel Arsene – presedinte PSD Neamt>>

 

<<TSD NEAMT salută decizia conducerii centrale a PSD, care a nominalizat-o astăzi pe d-na Viorica Dancilă pentru funcția de prim ministru al României. Prin acest demers, PSD dovedește încă o dată că este un partid responsabil , care își propune să continue concretizarea angajamentelor asumate prin programul de guvernare și participarea activă la dezvoltarea societatii romanesti. Am convingerea că d-na Viorica Dancila va reprezenta un factor de echilibru si de coeziune in relatia executivului cu PSD si partenerii săi loiali de alianță de la ALDE. Tinerii social- democrați au incredere că din calitatea sa de Prim Ministru , d-na Viorica Dancilă va continua să susțină cu același profesionalism si devotament ( cum a facut – o in mod constant in Parlamentul European ) proiectele si programele demarate de Guvernul României ale căror principali beneficiari sunt exponenții tinerei generații, care si-au pus mari sperante in guvernarea social democrată.
Mult succes primei femei din istoria recentă a României care va conduce Guvernul acestei țări!

Deputat Ciprian Șerban
Președinte TSD Neamt>>

Comentarii Facebook

3 thoughts on “PSD şi TSD Neamţ, mesaje de susţinere pentru noul premier propus de partid

  1. Sa intelegem ca este un mesaj de sustinere pentru…………sefa d-lui ministru(fara portofoliu ?!) Arsene ?

  2. Felicitari pt deciziile luate atat de presedintele PSD Neamt dl Ionel Arsene, cat si deputatului Ciprian Serban presedintele TSD Neamt.

Lasă un răspuns