PSD se opune desființării Parcului Zoo

PSD Piatra Neamț nu este de acord cu propunerea primarului Andrei Carabelea (care este proiect de HCL) de desființare a Parcului Zoo din Piatra Neamț, prin schimbarea destinației în „grădină publică”.
Cel puțin nu acum, după cum rezultă dintr-un comunicat transmis de Florentina Moise, președintele PSD Neamț, care spune că „Eu și colegii mei ne opunem categoric luării unei decizii momentan”.
Principalul motiv invocat de social-democrați este temerea că dacă animalele rezidente acum la Parcul Zoo Piatra Neamț vor fi relocate în pripă, acestea ar putea ajunge în alte grădini zoo „să trăiască vai de ele”.

Mai jos, integral, comunicatul PSD Piatra Neamț:

COMUNICAT DE PRESĂ

În numele consilierilor locali PSD, voi propune retragerea de pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local din data de 22.04.2021 a proiectului referitor la schimbarea destinației Parcului Zoologic din Piatra Neamț, prin transformarea lui în grădină publică.

Adresez această solicitare din două motive pe care le consider extrem de întemeiate.

Primul are legătură cu animalele care se regăsesc acum în țarcurile din gradina zoologică! Eu și colegii mei ne opunem categoric luării unei decizii momentan, câtă vreme nu știm ce se va întâmpla cu ele! Este nedrept, ilegal, lipsit de orice urmă de umanitate să acceptăm să le împărțim în stânga și în dreapta, pe unde vor fi găsite locuri libere, să trăiască vai de ele prin cine știe ce grădini zoologice din țară…

Al doilea motiv pentru care credem că nu este momentul să ne pronunțăm astăzi ține de faptul că nu știm clar cine este proprietarul acestui teren pe care se afla Grădina Zoologică! Constatăm că apar noutăți în acest sens și până nu vom ști exact care este regimul juridic, eu și colegii mei refuzăm să ne pronunțăm pe subiect al schimbării destinației acestui obiectiv extrem de important pentru orașul nostru!

Așadar, îi solicit domnului primar, în calitate de inițiator, să retragă proiectul de pe ordinea de zi!

Florentina Moise,
Președinte PSD Piatra Neamț

 

V.N.

3 thoughts on “PSD se opune desființării Parcului Zoo

  1. „Principalul motiv invocat de social-democrați este temerea că dacă animalele rezidente acum la Parcul Zoo Piatra Neamț vor fi relocate în pripă, acestea ar putea ajunge în alte grădini zoo „să trăiască vai de ele”.”
    Nu ma pot opri!Hahahaha!Le vor da paie in loc de macaroane cu branza la cina! hahahaha!

  2. PSD se opune la tot, pentru a spune la sfârșit de mandat, ca primarul Carabelea n a făcut nimic. Sa spună ei ce ar trebui făcut ! E o practica a consilierilor din opoziție, ca mai bine sa nu se facă nimic, pt ca primarul sa piardă capital politic. Ii doare in dos de părerea oamenilor care i au votat. As pune o pe Florentina Moise intr o cușca, o zi sa vedem dc își menține opinia ! Sa facă un parc pentru oameni, nu țigăneala cum e acum.

Lasă un răspuns