PSD Roman: ”Dar cu urna mobilă nu vă este rușine să mergeți prin spital la cerșit voturi ”domnilor” PNL-iști ? ”

”Dar cu urna mobilă nu vă este rușine să mergeți prin spital la cerșit voturi ”domnilor” PNL-iști ? ”

Dragi romașcani,

Astăzi, în cadrul ședinței Consiliului Local al Municipiului Roman, membrii PNL au respins în unanimitate, adică e clar că nici măcar nu au fost lăsați să gândească fiecare în parte, proiectul de dublare a alocațiilor de hrană pentru Spitalul Municipal Roman, proiect propus de membrii PSD Roman ai Consiliului Local.

SURPRIZĂ:  PNL-iștii nu au făcut asta nici măcar prin vot direct individual, ci au RESPINS din start amendamentul.

DOVADA: Îngâmfare, tupeu și nepăsare a PNL-iștilor pentru bolnavii internați la Spitalul pe care ei îl conduc politic !

Dar bani pentru a susține lunar  zecile de sinecure care populează Primăria, mulțimea de angajați care figurează la CSM Roman deși clubul de handbal l-ați închis și pe acela când nu ați mai avut ce mulge, sau pentru multitudinea de achiziții făcute prost și fără rost de la firmele voastre de partid aveți ! RUȘINE să vă fie !

Asta înseamnă un Consiliu Local populat majoritar de un singur partid de atât de multă vreme.

Vă spun sincer, acest comportament autoritar si dezinteresat, pot spune chiar cinic dacă e să ne uităm la ce mancare primesc bolnavii internați, nu trebuie să mai aibă loc în orasul nostru ! Nu e vina conducerii spitalului, a angajaților sau a medicilor care fac zilnic eforturi mari pentru a ține spitalul pe picioare, ci este crasa și rău intenționata neglijență cu care PNL tratează pe cei internați acolo !

Dar cu urna mobilă nu vă este rușine să mergeți prin spital la cerșit voturi ”domnilor” ?

Oricum, mintea dânșilor nu stă în loc nicidecum, venind ei între timp cu ideea ca să ceară bani de la Consiliul Județean Neamț, deși Spitalul Municipal Roman nu intră sub jurisdicția CJ Neamț. Amintesc că la Spitalul Județean Neamț, spital COVID-19 și care ține de CJ, cu greu s-a reușit mărirea alocațiilor cu 50%, iar PNL Roman vrea ca CJ Neamț să suporte dublarea lor la Roman.

Este clar că PNL Roman nu vrea ca bolnavii de la SMU Roman să mănânce decent și cu asta basta.

PNL-iștii, care conduc de acum de mai bine de 15 ani orașul asta, au ajuns la limitele nesimțirii, îmbătați de putere și de influența cu care gașca lor liberală a subjugat acest oraș, iar dumneaovastră dragi cețățeni trebuie să îi amendați la vot.

Trebuie să scăpăm de acest Consiliu Local dominat majoritar de PNL !

Organizația PSD Roman
Președinte
Senator Dan Manoliu

Comentarii Facebook

One thought on “PSD Roman: ”Dar cu urna mobilă nu vă este rușine să mergeți prin spital la cerșit voturi ”domnilor” PNL-iști ? ”

  1. Ca sa fie credibil comunicatul, trebuia postata o fotografie cu semnatarul in lacrimi. Asa,sorry,is inncredible !

Lasă un răspuns