PSD Piatra Neamț, critici la adresa primarului Carabelea pentru alegerea viceprimarului Irimia

PSD Piatra Neamț a reacționat ferm, prin vocea președintei Florentina Moise, la adresa modului în care a fost ales viceprimar Marius Irimia, în ședința extraordinară a CL Piatra Neamț de acum 2 zile.

<<Astăzi (N.R. – vineri) s-a consumat un nou episod din ilegalitățile care au loc sub oblăduirea primarului liberal Andrei Carabelea!
Cu o sfidare totală față de lege – probabil nici secretarul Primăriei Piatra Neamț nu e străin de toate aceste practici – a fost ales al doilea viceprimar al instituției care ar trebui să reprezinte interesele pietrenilor!
Este regretabil și jenant modul în care se comportă membrii alianței PNL-USR Plus din Consiliul Local Piatra Neamț, având în vedere că s-au grăbit să aleagă un viceprimar deși nu erau validați toți consilierii din legislativul local!
Dar legea nu există pentru cei din PNL și USR!>>, spune Florentina Moise.

Șefa PSD Piatra Neamț explică și care ar fi nelegalitatea alegerii celui de-al doilea viceprimar: <<Domnule distins primar, am fost anunțată de către colegul meu Cristian Sauciuc despre faptul că l-ați contactat după ce ați aflat că a demisionat, deci nu puteți nega că nu ați fi știut încă de la începutul ședinței că sunteți în afara legii!!! Cu toate acestea, interesele de partid, de grup, v-au mânat să vă atingeți scopul cu orice preț.
Rușine, Andrei Carabelea, pentru atitudinea pe care o ai! Piatra Neamț merită un primar demn, corect, cu respect față de lege! Nu un pion aruncat pe o tablă de șah, într-o luptă disperată! Și avem în față 4 ani… Bietul oraș de la Poalele Pietricicăi! Voi lupta cu toată forța pentru salvarea orașului meu!>>.

O PRECIZARE:
Vestea a primit acest comunicat încă din ziua de vineri dar, la aproximativ după jumătate de oră de la publicarea acestuia în publicații aflate, probabil, mai aproape de inima strategilor și comunicatorilor PSD.

Îl publicăm abia azi tocmai ca o atenționare cu privire la regulile de bune practici din domeniul Comunicării care, printre altele, cer remiterea unui comunicat simultan tuturor destinatarilor media. 
Deși a trecut demult vremea iluziilor… „Cheia în a nu nu avea dezamăgiri este să fii prudent în a avea speranțe”, spunea un cunoscut filosof.

Daniel VINCA

One thought on “PSD Piatra Neamț, critici la adresa primarului Carabelea pentru alegerea viceprimarului Irimia

Lasă un răspuns