PSD Piatra Neamț anunță transferuri spectaculoase de la Pro România

Echipa PSD Piatra-Neamț s-a întărit cu doi foști membri ai Pro România Neamț și mai mulți tineri din organizația de tineret Pro România Piatra-Neamț, anunță un comunicat remis Florentina Moise, președintele Organizației Municipală PSD Piatra-Neamț.

„Doi membri ai Partidului ProRomânia Neamț au decis să se alăture echipei noastre. Domnii Ciprian Ciuhat și Alexandru Topor, antreprenori cunoscuți în Piatra-Neamț, au semnat în această după-amiază adeziunile, iar din acest moment sunt membri ai organizației PSD Piatra Neamț. I-au urmat și o parte din membrii Organizației de Tineret a Pro România Piatra-Neamț”, menționează comunicatul respectiv.

„Două motive m-au făcut să aleg această schimbare. Primul este legat de calitatea oamenilor din echipa PSD Piatra-Neamț și de felul în care aceasta și-a structurat programul electoral. Piatra-Neamț are nevoie de proiecte fezabile, iar candidatura la primărie a dlui Răzvan Cuc este o garanție a faptului că în PSD se lucrează coerent. Cel de-al doilea motiv este legat de atmosfera iritată și de lipsa de comunicare generate de un om care vrea să fie primar din partea ProRomânia. Nu vreau să lovesc în nimeni, am ales pur și simplu altă echipă”, a declarat Ciprian Ciuhat citat de sursa menționată.

Alexandru Topor a punctat și el: „Am ales alt drum, deși eram pe un loc bun pe lista candidaților ProRomânia, pentru că sunt, înainte de toate, un om liber. Iar ca om liber te aștepți, atunci când faci parte dintr-o echipă a unui partid, să poți comunica liber în interiorul echipei. Acolo unde sunt deficiențe de comunicare, dispare încrederea. Noua echipă a PSD Piatra-Neamț, cu Florentina Moise și colegii ei, cu Răzvan Cuc, candidatul la primărie, un om care știe administrație, vor să schimbe în bine orașul meu. Și asta vreau și eu!”.

„Întind mâna tuturor celor care vor să ni se alăture în acest mare proiect de modernizare a municipiului Piatra-Neamț. Nu vreau să spun nimic despre adversarii politici, nu cred în rivalități de ordin personal, cred în competiție. Iar faptul că proiectele pe care le propunem și felul nostru de a lucra, aici în organizația municipală, sunt de natură să inspire și pe alții îmi arată că suntem pe drumul cel bun”, a declarat deputatul Răzvan Cuc, candidatul PSD pentru funcția de primar de Piatra Neamț.

„Ne bucurăm de faptul că au ales PSD și le urăm bun-venit noilor noștri colegi, despre care știm că împărtășesc valorile social-democrate și știm că sunt de bună-credință. Împreună, vom face din Piatra-Neamț un municipiu modern, orientat spre dezvoltare, condus transparent”, a concluzionat Florentina Moise, președintele PSD Piatra Neamț.

V.N.

 

Comentarii Facebook

2 thoughts on “PSD Piatra Neamț anunță transferuri spectaculoase de la Pro România

  1. PSD are cuc are pupeze are cozi deci mai trebuia topor .
    ,,Impărtășesc valorile social-democrate și știm că sunt de bună-credință. Împreună, vom face din Piatra-Neamț un municipiu modern, orientat spre dezvoltare, condus transparent”, a concluzionat Florentina Moise,,.
    Lamaie, trebuie multa lamaie…

  2. Bai,e bine,ca toti vreti….mai nasol e ca dupa ce ajungeti la ciolan uitati brusc ce cautati acolo si incepeti sa aratati cu degetul greaua mostenire ramasa de la predecesori….aveti un talent sa o dati cotita…..da sa vad si eu pe unul care face contract cu orasul pe persoana fizica,ca daca nu face ce promite,sa isi cedeze toata averea orasului si sa dispara la racoare doi ani sa se gandeasca ce a facut gresit si a inselat grav incredera oamenilor…..nuuuuuuuuu…….. mai scutiti-ma.

Lasă un răspuns