PSD, petrecere populară pentru Femeie! Peste 700 de participanți! Prezentatori, „Bartoș și Smiley”!

PSD Neamț a fost aseară organizatorul unui eveniment dedicat Zilei Femeii la care au participat peste 700 de oameni. Chiar „mult peste 700”, spun unii, cifra respectivă fiind cea din planingul organizatorilor dar fiind probabil depășită pentru că șefii de organizații locale, ca să nu fie locuri libere la mese, au procedat cu exces de zel în lansarea invitațiilor.

Petrecerea a avut loc la Tîrgu Neamț, la Pensiunea Aristocratis, mai exact la „cortul de evenimente”, un salon uriaș și foarte pretabil pentru un asemenea eveniment. Organizarea a fost una serioasă. În premieră pentru Neamț, pentru o asemenea petrecere (sau cel puțin așa știm cei de la Vestea), a fost amplasat si un panou de peste 10 metri pătrați pentru fotografii care să păstreze amprenta evenimentului. Meniul a fost unul normal dar bine ales, partea de divertisment și muzică a fost asigurată de artiști de la București dar și din Neamț.

Ionel Arsene a rostit un scurs discurs dedicat doamnelor, același gest făcându-l și cei doi miniștri care au fost prezenți de la începutul evenimentului, Răzvan Cuc (Transporturi, „înfiat” de Organizația PSD Neamț) și Alexandru Petrescu (Comunicații). La fața locului, dar mai târziu (pe la miezul nopții), a ajuns și unul dintre cei mai importanți miniștri din Guvern, Eugen Teodorovici. Dacă adăugăm și prezența Oanei Bulai (consilier de stat la cabinetul Premierului), este evidentă concluzia că doamnele social-democrate care au participat la petrecerea respectivă s-au bucurat de maximă atenție nu doar din partea staffului județean PSD ci și a colegilor din Guvern.

Ca dovadă suplimentară că nu a fost vorba de o simplă „masă” ci de un eveniment pregătit în cele mai mici detalii, petrecerea a beneficiat și de serviciile a doi prezentatori cu ștaif. În rolul de MC s-au aflat Cristian Galan (ex-jurnalist din Roman, acum angajat la Cabinetul Președintelui CJ Neamț) și Adrian Niță (purtătorul de cuvânt al PSD Neamț, actualmente angajat în Corpul de Control al CJ, fost la Cancelaria Prefectului).

Sursa foto – arhiva Vestea

Și aseară, cei doi au primit denumirea de scenă ca „Bartoș și Smiley”, drept semn al asemănării cu celebrul cuplu dintr-un concurs al unei televiziuni centrale. Drept e că, pe undeva chiar seamănă nu doar ca imagine, Galan fiind expansiv precum Bartoș în timp ce Niță e mai tăcut dar… și când le zice…

Cu o seară înainte, tot la Tîrgu Neamț dar într-un alt salon (Hotelul Victoria) a mai fost o petrecere dedicată femeilor social-democrate, dar doar celor din Tîrgu Neamț. Arsene a fost prezent și la respectivul eveniment și, alături de el, ca și la cea de sâmbătă seara, și senatoarea Emilia Arcan (președintele OFSD Neamț) dar și alți parlamentari PSD nemțeni și, evident, primarul de Tîrgu Neamț, Daniel Harpa.

Mai jos alte câteva fotografii. Cu mențiunea că dacă cele de la petrecerea organizată pentru doamnele din Tîrgu Neamț au fost preluate din postarea lui Arsene (realizate de un fotograf profesionist), cele de la postarea de aseară sunt realizate cu telefoanele și postate pe facebook de unele dintre doamnele participante.

 

D.V.

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns