PSD Neamț în corzi! Candidatura INCOMPATIBILULUI Micu, respinsă și de judecători!

Sentință groggy pentru ex-primarul (demis pentru incompatibilitate) Lucian Micu și pentru PSD Neamț care și-a asumat aventura racolării acestui candidat: „Respinge contestaţia electorală formulată de contestatorul Micu Lucian Ovidiu, în contradictoriu cu intimatul Biroul Electoral de Circumscripţie Nr. 2 Roman, ca neîntemeiată. Menţine hotărîrile contestate, respective 5 şi 6 din 14 august 2020 ale Biroului Electoral. Cu drept de apel în termen de 24 de ore de la pronunţare, cerere de apel ce se depune la Tribunalul Neamţ”.

Citatul de mai sus este din minuta Judecătoriei Roman care confirmă validitatea deciziilor BEC (de vineri, publicate sâmbătă), prin care sunt respinse candidaturile lui Micu și Pentru Primărie și pentru CL Roman (locul 1 pe lista PSD, rebranduit acum în „Alianța Roman 2020”).

Rămâne de văzut dacă candidatul PSD va mai face apel și când va fi judecat acesta de Tribunal. Și dacă la o nouă sentință (foarte posibil tot de respingere a candidaturii), PSD mai are timp să depună dosarul pentru un alt candidat (rezervă tip „manta de ploaie”) sau se poate întâmpla ca un partid atât de mare să rămână fără candidat la Primărie în al doilea municipiu ca populație din județul Neamț.

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “PSD Neamț în corzi! Candidatura INCOMPATIBILULUI Micu, respinsă și de judecători!

  1. Asa este, PSD a facut o miscare gresita cu Micu!Nu pot sa nu ma intreb, insa, ce ar fi spus BEC daca Micu ramanea la PNL!?A propos, cine e candidatul PNL la primaria Roman?!PSD o fi in corzi , dar nu se inghesuie candidatii nici la partidul de la putere?

Lasă un răspuns