PSD Neamț, împotriva segregării vaccinați-nevaccinați

PSD Neamț se declară, prin vocea lui Ciprian Șerban (deputat și membru al echipei restrânse de conducere a organizației județene) împotriva segregării propulației pe baza vaccinării. Reacția liderului PSD Neamț survine după ce ieri liberalii promovau un amendament prin care nevaccinații infectați cu Covid ar fi trebuit să plătească costurile spitalizării.

Deputatul Șerban se pronunță ferm împotriva oricăror forme de discriminare: <Este exclus ca nevaccinații să își plătească spitalizarea! În PSD nu acceptăm discriminarea și îndemnarea la ură și dușmănie între români. Ne opunem categoric amendamentului PNL de obligare a persoanelor nevaccinate să-și plătească spitalizarea, în situația infectării cu SARS-CoV-2. PNL trebuie să revină asupra acestui amendament!
Obligând persoanele nevaccinate să își plătească spitalizarea în caz de infectare, nu vom face altceva decât să contribuim la creșterea numărului de cazuri grave și de decese, pentru că cei care au contractat boala nu vor merge la spital la primele simptome, ci vor aștepta până când va fi prea târziu>.

Liderul din PSD Neamț avertizează cu privire la riscurile rupturii din societatea românească: <Deși este o boală nouă, COVID-19 este o boală infecțioasă și este o urgență medicală care trebuie tratată ca toate urgențele medicale.
Tratamentul este gratuit și așa trebuie să rămână! Cetățenii români plătesc asigurări de sănătate. Au dreptul să beneficeze, și vaccinații, și nevaccinații, de aceleași servicii medicale.
Nu avem niciun drept să recurgem la o asemenea segregare! Nu vom face altceva decât să continuăm să menținem o tensiune socială, care aduce cu ea dușmănie între cele două categorii, vaccinați și nevaccinați, adâncind în mod iresponsabil ruptura din societatea românească.
Avem nevoie, mai mult ca oricând, de solidaritate socială, de recuperarea credibilității, avem nevoie să revenim la normalitate>.

D.V.

2 thoughts on “PSD Neamț, împotriva segregării vaccinați-nevaccinați

 1. Tensiunea sociala a fost introdusa de PSD prin crearea statului securisto mafiot cu salarii de 2 ori mai mari decat in privat,pensii de serviciu si speciale halucinante luate la 40 de ani care nu mai exista niciunde in lumea asta si care ne mananca 90% din bugetul acestei tari.

  Din cauza acestui ”stat mafiot”creat de PSD,Romania are o datorie externa de 120 miliarde euro,care creste an de an cu 20 de miliarde pentru a ”plati” acesti securisti incompetenti si corupti.Acesti bani ne sunt FURATI an de an din cauza PSD -ului si vor ajunge sa impovareze pe GENERATII aceasta tara DEGEABA pentru ca nu s-a facut NIMIC CU EI.

  Asta e ”segregarea” creata de PSD ca slugi fidele ale statului securisto mafiot ale caror interese le reprezinta si nu ale cetatenilor.

  Nu ne asteptam de la Ciprian Serban,Oana Bulai si Munteanu sa stie de astea.

  Ei sunt simpli executanti cu lozinci de 2 bani si diversiuni..

  PS

  De reforme ce ne zici Ciprian? De astea nu aveti curajul sa faceti marionetelor ca nu va lasa tatucii vostri de la servicii…

 2. Ar trebui să fie împotriva certificatului nazist, nu doar împotriva unor amendamente din el, și nu doar Ciprian ci tot partidul, dacă tot zic că țin cu românii de rând, certificatul ăsta verde în dungi nu are nici o legătură cu sănătatea, doar cu privarea de libertate și pentru asta vor plăti toți cei care îl votează.

Lasă un răspuns