PSD Neamț: E timpul să ne facem auziți în Europa! 2 candidați din primii 8 sunt din Moldova!

PSD Neamț reamintește alegătorilor din județ și din țară că o reprezentare eficientă la Bruxelles ține și de expertiza candidaților dar și de legătura pe care aceștia o au cu problemele concrete ale oamenilor, cu domeniile în care au activat și activează. Și, pentru exemplificare, amintește 2 nume din topul listei social-democrate, din Moldova, chiar din Regiunea Nord-Est din care și Neamțul face parte.

„Pe 26 mai, PSD vine în fața românilor cu o listă de candidați buni profesioniști și buni români.
Voi decideți dacă ei ne vor reprezenta la Bruxelles.
Avem în primii opt candidați doi reprezentanți din zona Moldovei. Sunt oameni de nădejde – doctorul Tudor Ciuhodaru și Dragoș Benea, fost președinte al Consiliului Județean Bacău. Noi credem în ei. Ne dorim să credeți și voi”, precizează un comunicat remis de PSD Neamț.

Social-democrații nemțeni amintesc și de programul de guvernare asumat de alegători, și de investițiile realizate deja în Neamț sau aflate în curs de implementare/realizare dar și de cele extrem de curajoase – un nou spital județean, un nou și modern drum Piatra Neamț-Bacău – care urmează a fi realizate: „În decembrie 2016, PSD le-a propus românilor un program de guvernare care a fost înțeles, apreciat și votat. Un program care s-a gândit la toți, pentru că aceasta este social-democrația: nimeni nu e lăsat în urmă. Guvernul PSD a sprijinit din plin și județul Neamț. Au fost făcute investiții în toate domeniile. Am primit finanțare pentru un nou spital județean, au fost alocați bani pentru sute de proiecte de infrastructură. Drumul Expres Bacău – Piatra Neamț ne va conecta cu restul țării. Știm că mai sunt multe de făcut. Dar le vom face pe toate, cu sprijinul vostru”.

Concluzia mesajului social-democrat este că toate aceste proiecte prezente și viitoare au nevoie de o nouă confirmare prin vot: „Acum e timpul să ne facem auziți în Europa. E nevoie ca vocea noastră, a tuturor românilor, să se audă clar la Bruxelles. Pentru asta, trebuie să fim cât mai mulți care să spunem că România merită mai mult în Europa!
Pe 26 mai, contăm pe voi să susțineți candidații PSD”.

 

Ad. V.

Comentarii Facebook

2 thoughts on “PSD Neamț: E timpul să ne facem auziți în Europa! 2 candidați din primii 8 sunt din Moldova!

  1. PSD Neamt vrea sa il votati pe Dragos Benea de la Bacau care se opune constructiei Autostrazii Unirii dar se lauda ca ei o sustin. Cata ipocrizie la ei.

  2. Mă lasă rece politica. Mai bine merg la un grătar, că şi aşa nu ai ce şi cu cine vota! Toți sunt făcuți din acelaşi aluat.

Lasă un răspuns