PSD Neamț, CJEX important, mesaj de unitate! Au fost prezenți și… Cuc și Andrușcă!

PSD-iștii nemțeni sunt mai uniți ca niciodată – acesta ar fi mesajul care a fost dat în ședința CJEX (Comitetul Județean Executiv) de ieri la care au participat peste 100 de activiști de primă mână din echipa social-democrată nemțeană.
Alături de primari, consilieri județeni, parlamentari, șefi de organizații locale, sursele Vestea consemnează o premieră după ceva timp: au fost prezenți și deputatul Răzvan Cuc (care nu a mai fost văzut de mult timp prin Neamț) dar și fostul deputatși ministru Dănuț Andrușcă.

La prezidiul ședinței care a avut loc în sala mare a CJ au luat loc mai mulți ca altă dată: Daniel Harpa (președinte interimar), Ionel Arsene (președinte CJ, ex-președinte PSD Neamț), Adrian Niță (prefect, vicepreședinte PSD Neamț), parlamentarii (și Cuc dar și deputații Oana Bulai, Remus Munteanu și Ciprian Șerban, secretarul Daniel Chirilă, secretarul de stat Bogdan Dumea, Florentina Moise (șefa organizației Piatra Neamț), Carmen Nastasă (șefa organizației de femei)…

Pincipala temă a ședinței a fost legată de alegerile interne care trebuie să aibă loc în perioada următoare la organizațiile locale, urmând ca undeva în octombrie să fie alegerile la organizația județeană.

Sursele Vestea spun că Arsene a avut intervenții echilibrate, invocând nevoia de unitate și cu direcție clară că Harpa este cea mai bună soluție și pentru prezent și pentru viitor. Harpa a fost foarte aplicat și tehnic. Au mai avut scurte intervenții diveși participanți inclusiv cele 3 doamne din prezidiu.

Au fost anunțate diverse acțiuni publice ale PSD Neamț sau conexe la care ar fi bine să participe și militanții sau simpatizanții PSD.
Doi specialiști în IT au prezentat soluții de digitalizare, cu accent pe administrația publică, deci un fel de curs intensiv pentru primari, mai ales…

Ședința de ieri a durat aproape 2 ore și din discuțiile purtate între participanți (inclusiv cele de la țigara de după…) a rezultat ideea că „uniți, cu Harpa”.

D.V.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.